itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Master Data Specialist

Inför verksamhetsstarten 2022 startar vi nu upp rekryteringen och söker nu efter en Master Data Specialist.
Anställningen startar i januari/februari med utbildning på andra Witron siter i Europa.
Introduktionen kommer att äga rum på Witrons huvudkontor i Parkstein, Tyskland där kommer du få lära känna Witrons kultur och historia.
Efter det kommer introduktionen att fortsätta på någon av Witrons operativa logistikcenter i Finland eller Norge. Det är även möjligt med introduktion i andra europeiska länder. Från och med maj 2022 startar du upp arbetet på plats i Bålsta.

Om tjänsten som Master Data Specialist
Som Master Data Specialist på Witron profilerar och definierar du produkter som går in i ett helautomatiserat insamlingssystem. Du anger, uppdaterar och utvecklar produktinformation och parametrar för produkterna i automationskontrollsystemet. Du säkerställer optimal drift av de olika utrustningarna i automationsenheten. Ditt ansvar inkluderar också att analysera feltrender och lösa uppkomna fel.
Ett konkret exempel på fel som kan uppstå är att du får data om återkommande fel vid lossning av en specifik produkt från en pall. Baserat på data du får vidtar du korrigerande åtgärder - till exempel ändrar du inställningarna för roboten som lossar pallen.

Vem är du?
För att lyckas i rollen tror vi att du:
• Är intresserade av siffror och dataanalys
• Har ett tekniskt förhållningssätt och ett analytiskt arbetssätt
• Är snabblärd och förstår processer och enheter
• Kan arbeta även under hårt tryck i förändrade produktionssituationer om det behövs
• Har utmärkta IT-kunskaper
• Kommunicerar flytande på engelska och svenska

Det är meriterande om du har en utbildning på ingenjörsnivå inom automation eller produktionsteknik, det är dock inte ett krav, eftersom vi noggrant utbildar dig i processer och system. Logistikcentret kommer att vara i gång större delen av dygnet, så arbetet utförs i skift vid behov - men du arbetar främst under normal kontorstid under dagen.

Vad kan vi erbjuda dig?
Det globala familjeföretaget har väldigt goda utbildnings- och utvecklingsmöjligheter (även internationella möjligheter) samt bra personalförmåner. Vi erbjuder dig en säker arbetsplats i en modern industri som har en stabil framtid. Du arbetar i en modern miljö med moderna verktyg och programvaror.
Du får stöd i ditt arbete av en erfaren och kompetent organisation både i de nordiska länderna och i andra delar av världen. Du kommer alltid att ha tillgång till experthjälp från dina kollegor och behöver inte känna att du ska lösa alla problem ensam.
Om du bor någon annanstans i landet och känner att detta är så intressant att du kan tänka dig att flytta så kan vi erbjuda hjälp med tillfälligt boende tills du har hittat något permanent.
För att få en större förståelse för verksamheten kan du titta på den här korta filmen från en annan site i Norge:
https://www.youtube.com/watch?v=bXdyvBkhdto

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Barona, och Witrons önskan är att alla eventuella frågor går direkt till Baronas rekryteringskonsult Camilla Arvidsson via telefon: 0723-255442 eller e-post: camilla.arvidsson@barona.se.
Vi tar inte emot ansökningar via e-post på grund av GDPR.

Vi arbetar med löpande urval – välkommen med din ansökan så snart som möjligt! 

Dela detta jobb

Master Data Specialist

Barona