itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Master Data Specialist

Har du ett IT-sinne med administrativa färdigheter och känsla för kommunikation? Bli utmanad och arbeta i en roll som bemästrar allt ovan i en global organisation med stor framtidstro! I en spännande roll är du en del av en organisation som arbetar för en bättre värld med ett tydligt hållbarhetstänk. Vi jobbar med ett löpande urval så slösa ingen tid och sök nu!Om tjänsten

Med innovation och nytänkande samt med en vilja att göra skillnad är Perstorp ett företag som arbetar för att göra vardagslivet säkrare och bekvämare för miljontals människor världen över. Perstorp förstärker sitt nuvarande Master Data-team om 4 personer med en Master Data Specialist under en period. Därför behöver de nu dig som är i början av din Master Data-karriär och är intresserad av IT- applikationer och analys. Tjänsten sträcker sig till en början 6 månader framåt med möjlighet till förlängning och är ett analytiskt samt analytiskt samt administrativt arbete med en stor portion kreativitet.

Som en del av Master Data- teamet får du en gedigen insyn i en global organisations komplexitet och uppbyggnad, där du befinner dig i självaste centrum, supporterande mot verksamhetens alla funktioner. På avdelningen ges du möjligheten att ta dig an Master Data-arbetet med frihet under ansvar tillsammans med kunniga kollegor vid din sida. Tjänsten ger dig chans till att bepröva och utveckla analytiska och problemlösande färdigheter men även knyta goda kontakter inom branschen i ett företag med stor framtidstro.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • Skapa och upprätthålla Master Data för kunder, leverantörer och material i företrädesvis SAP och till viss del i AS400.

 • Samarbeta med och stötta upp teamet samt andra avdelningar genom problemlösande arbete i ERP-system.

 • Utveckla och kvalitetsförbättra företagets master data genom ständiga förbättringar av arbetsprocesser.

Vi söker dig som

 • Har en nyligen avslutad examen inom Systemutveckling, Ekonomi, IT, Service Management eller liknande, alternativt motsvarande praktiskt erfarenhet av liknande uppgifter.

 • Har goda kunskaper i Excel, det är meriterande om du även har en god kännedom av SAP.

 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

 • Har ett intresse för att jobba brett i en analytisk och stödjande roll.

I denna rekryteringsprocess kommer vi lägga stor vikt vid de personliga kompetenserna.

Som person är du:

 • Noggrann

 • Ansvarstagande

 • Problemlösande

 • Kommunikativ

Övrig information

 • Start: Omgående/alternativt efter sommaren

 • Omfattning: Heltid, intialt 6 månader med god chans till förlängning förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet

 • Placering: Perstorp i nordvästra Skåne, hybridlösning med 2-3 dagar på plats/vecka och möjlighet till distansarbete resterande tid

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Perstorp grundades redan i slutet av 1800-talet i Sverige och har sedan starten breddat sin marknad och arbetsbas för att numera vara ett internationellt företag med kontakter världen över. Perstorp arbetar idag för att utveckla sina globala kompetenser inom kemi och teknik för att omvandla basmaterial till högkvalitativa produkter för att ge sina kunder en konkurrenskraftig fördel. Perstorp har sitt svenska huvudkontor i just Perstorp och jobbar efter sina fyra grundvärderingar: care, responsibility, reliability och focused innovation.

Dela detta jobb

Master Data Specialist

Academic Work