itjobb.se

Media-intresserad nätverksadministratör – se hit!

Ansök nu

Media-intresserad nätverksadministratör – se hit!

Du gillar media och har alltid haft en dröm om att få jobba med teknik kring livesändningar och broadcast – nu har du din chans.

Rollbeskrivning
Du kommer att ingå i ett team som är ansvarig för löpande drift och underhåll. Du kommer att arbeta nära infrastrukturteamet och andra supportteam. Vi söker dig som kan uppgradera Cisco, Juniper och hjälpa till med firewall expansion samt nätverkssupport. Du kommer arbeta med den lokala nätverkssäkerheten och utföra djupgående felsökningar och lösa eventuella problem inom angivna SLA-nivåer samt förhindra avbrott.Bidra med rekommendationer och förbättringar gällande nätverk och arbetssätt. Du kommer att ingå i 3:e linjens stöd. I uppdraget kan du på sikt komma att passa en beredskapstelefon om ett ärende har eskalerats och behöver fördjupat stöd för att lösas. Du kommer även att administrera och kommunicera på både svenska och engelska.   Vi söker dig som troligen innehar IT-utbildning inom nätverk och har de senaste åren arbetat som nätverksadministratör. 

I uppdraget behöver du ha kompetens och erfarenhet av följande

  • Van att arbeta i 3:e linjen gällande nätverkssupport, där du snabbt kan felsöka och lösa komplexa nätverksproblem.  

  • Utmärkt kunskap i TCP/IP och routing

  • Kompetensnivå motsvarande CCNA (Cisco) och JNCIA (Juniper)

  • Firewall expansion

  • Förståelse för ITIL

  • Python

  • AWS direktanslutningar

  • Kunskap om VMware, Microsoft AD, SQL och Windows 

Vi tror att det här är du
Du är med all säkerhet en fena på dokumentation och är en god kommunikatör. Du är strukturerad, trivs med att arbeta i team och är mycket lösningsorienterad. Som konsult är det såklart viktigt att ha en positiv inställning och är flexibel. 

Human IT
På Human IT arbetar du som konsult i en platt organisation där det finns gott om möjligheter till utveckling. Vi tror på långsiktighet där du får möjligheter till utbildning och ett ömsesidigt utbyte med kompetenta medarbetare. Vi erbjuder fast månadslön och fast anställning i kombination med andra fördelaktiga förmåner som kollektivavtal och friskvårdsbidrag. På Human IT tror vi på gränsöverskridande gemenskap mellan alla anställda, även om vi inte befinner oss på samma kontor.  

Övrigt
Uppdraget är på heltid. Vi erbjuder tillsvidareanställning där vi tillämpar sex månaders provanställning, inklusive förmåner. I uppdraget kommer du till en början arbeta på kontoret för att sedan arbeta ca 30 % onsite och 70 % remote. 

Start: Omgående start med hänsyn till uppsägningstid. 
Plats:  Stockholm

Ansökan: Skicka in din ansökan till oss på Human IT. Länka gärna din LinkedIn-profil. Vi ser fram emot din ansökan! 

Human IT arbetar tillsammans med Great Place To Work för att bli Sveriges bästa arbetsplats. 

gptw_liten.png

Dela detta jobb

Media-intresserad nätverksadministratör – se hit!

Human IT