itjobb.se

Medior Java-utvecklare till telekombolag i Kista

Ansök nu

Medior Java-utvecklare till telekombolag i Kista

Bolaget erbjuder dig en kreativ och flexibel arbetsplats. Varje anställd är viktig för företagets framgång och ditt arbete värdesätts. Du förväntas bidra till kulturen där lagarbete och inkludering leder vägen framåt. Här får du goda möjligheter att växa, både som individ men även inom organisationen. Om detta låter spännande för dig, sök idag då vi rekryterar löpande!

Om tjänsten
Du kommer att ingå i ett team som utvecklar och underhåller integrationskomponenter för mycket strategiska projekt inom organisationen. Detta så som en etableringsplattform (orderhantering och orkestrering) och stödverktyg, samt ständigt förbättra kodbasen med hjälp av ny teknik för att förbereda dig för framtida utmaningar.

Du erbjuds

  • Ett arbete i en kreativ och flexibel arbetsmiljö

  • En kultur där lagarbete och inkludering leder vägen framåt

  • En möjlighet att påverka ditt arbete

  • Möjlighet att växa i rollen samt stora utvecklingsmöjligheter inom bolaget

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter
Teamet är DevOps modellerad, det vill säga ansvarig för hela utvecklingskedjan från att samla krav till att distribuera koden i produktion och underhålla den. Du kommer att arbeta med:

  • Att bygga strategiska IT-lösningar inriktade på den privata konsumentmarknaden

  • Att Utveckla och underhåller lösningarna

  • Arbeta med lösningsplattformen som har en händelsebaserad mikrotjänstarkitektur

  • Flera lösningar inom teamet, inklusive flera varumärken och segment. Teamet arbetar i en agil miljö

Vi söker dig som
Har en relevant utbildning inom IT, såsom exempelvis en kandidatexamen inom Datavetenskap. Alternativt att du har samlat på dig erfarenhet i motsvarighet
Har minst två års erfarenhet och goda kunskaper inom Java, JDBC och Spring / SpringBoot Framework

Det är meriterande om du:

  • Har erfarenhet av testautomation och frontendtekniker.

  • Har kunskaper i: Hibernate, JPA, Oracle DB, SQL, Soap / Rest, Tomcat, Jenkins, Kafka, Linux / Unix

Vi tror att du som person är en engagerad lagspelare som trivs i en miljö där du aktivt presenterar och argumenterar för din lösning på ett ödmjukt sätt, alltid med sikte på att hitta den bästa vägen framåt inom ditt team. Du är strukturerad och har kompetens att arbeta med mer än ett projekt när det behövs. Rätt kandidat ska vara bekant med och intresserad av att arbeta i en agil miljö och ha förståelse för agila principer. Vi tror att du är en person som älskar kodning och är villig att ta på sig både nya projekt samt underhåll, är nyfiken, öppen och som alltid försöker växa

Övrig information
Start: Omgående

Omfattning: Heltid 6 månader, med goda möjligheter till förlängning och överrekrytering

Placering: Kista, Stockholm

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Medior Java-utvecklare till telekombolag i Kista

Academic Work