itjobb.se

Just nu letar vi efter en Microsoft 365 arkitekt åt vår spännande och expanderande kund! Vår kund är belägen i Stockholm och befinner sig i en expansiv fas där efterfrågan efter rätt kompetens på IT infrastruktursidan är stor. Vill du vara med och utveckla arbetsplatsen genom att leda olika projekt kopplat till Microsoft 365? Rollen som Microsoft 365 arkitekt innebär att du kommer att arbeta med ledningsgruppen på IT avdelningen samt rapportera direkt till närmsta chef.

 Är du den vi söker?

HUR SER EN ARBETSDAG UT?

Du kommer att ha övergripande ansvar för att göra upp en strategi för konfiguration samt implementering utav Microsoft. Utöver detta så kommer du att agera som en länk mellan IT avdelningen samt ledningen för att kommunicera olika behov samt presentera lösningar på dessa. Som en projektledare inom IT så kommer ditt största fokus falla på Microsoft 365 där du ansvarar för att optimera plattformen på arbetsplatsen, du ansvarar bland annat för att migrationen av data från äldre plattformar till nya plattformar. I denna roll kommer du att få användning för din erfarenhet samt ha goda karriärmöjligheter att ta dig ann mer ansvar samt tyngre roller. 

INFORMATION:

Plats: Stockholm

Befattning: Heltid 100%

Lön: Enligt överenskommelse

VEM SÖKER VI?

VI SÖKER DIG SOM HAR:

  • Har mellan 5-10 års erfarenhet från att ha arbetat med olika Microsoft plattformar.
  • Har ett strategiskt tankesätt, är en problemlösare samt har vana av att kommunicera kring IT på ett sätt så att både tekniskt seniora eller juniora personer förstår. Vi ser att du är driven och har lätt för att starta samt slutföra arbetsuppgifter.
  • Du behöver ha god förståelse samt kunskap kring Microsoft 365 som plattform med erfarenhet av arkitekturen, designen samt konfigurationen av plattformen.
  • Erfarenhet utav att jobba med säkerhetsinställningar i Microsoft Azure
  • Du behöver kunna SharePoint arkitektur.
  • Erfarenhet från att leda olika projekt gällande migration av Microsoft 365
  • God kommunikativ förmåga samt bra färdigheter i att hålla presentationer både på Engelska samt Svenska.
  • En god analytisk förmåga
  • Har en universitets utbildning, examen, master eller annan relevant utbildning för rollen.

Utöver detta så tror vi att du är välorganiserad, har lätt att finna motivation i ditt eget arbete. Att kunna skapa en kontakt samt bygga goda relationer med olika typer utav människor är något som du har lätt för.

LÅTER DET INTRESSANT?

Då välkomnar vi dig att ansöka till oss så snart som möjligt då vi hanterar ansökningar löpande. Skicka in ditt CV till oss redan idag via ”Ansök nu” eller maila till: Jobb@tavana.se

Har du frågor gällande tjänsten, vilka Tavana är eller konsultrollen så är du välkommen att skicka mail till info@tavana.se

Vi ser fram emot din ansökan!

 

 

MICROSOFT 365 ARKITEKT SÖKES

Ansök nu

Dela detta jobb