itjobb.se

logga

Microsoft 365 säkerhetsarkitekt

Ort
Utgår

2020-10-15

Ansök nu

Microsoft 365 säkerhetsarkitekt

Vi söker just nu en säkerhetsarkitekt till färdigt uppdrag med start asap.

Brinner du för att utveckla den moderna arbetsplatsen?  
Vill du jobba med riktigt duktiga och erfarna kollegor, ha en stor individuell frihet och en attraktiv ersättningsmodell? 

Då är B3 Cloud rätt för dig!

Den Digitala arbetsplatsen är den viktigaste skillnaden när det gäller att rekrytera och behålla talanger. Digitaliseringen påverkar alla branscher och affärsmodeller, men kanske är den viktigaste skillnaden hur användarna tar till sig ny teknik och skapar nya möjligheter till samarbete och innovation.

Vi på B3 Cloud arbetar med den senaste teknologin där Microsofts molntjänster är en del av våra lösningar. Vi har stor erfarenhet inom aktivitetsbaserat arbetssätt och vi hjälper kunder från inledande analys samt planering till arkitektur och utveckling till en säker förvaltning av våra tjänster.

Vi söker Microsoft 365 säkerhetsarkitekt

… som har stor erfarenhet av tjänsterna inom Microsoft 365 säkerhetsportfölj såsom AIP, Defender och EMS. Vi har som krav att du har arbetat i större (gärna över 1000 användare) Microsoft 365-miljöer med såväl migreringar som i drift och förvaltning.

Vi ser gärna sökande med certifieringar inom Microsoft 365 säkerhetsportfölj.

Som arkitekt ansvarar du för att definiera, planera och utveckla tekniska lösningar i våra projekt. Du kommer också att kunna agera rådgivare för våra kunder i deras arbete med den moderna arbetsplatsen. Du blir en del av vårt interna kompetensnätverk inom Microsofts teknologier där du har möjlighet att bli expert.
För att du ska trivas och bli framgångsrik i ditt arbete är det viktigt att du är driven och utåtriktad i din kontakt med kunder och kollegor. Du har lätt att lära dig nya saker och håller dig informerad om ny teknik och nya metoder inom vårt område.

Hos oss får du chansen att utvecklas
B3 Consulting Group är ett bolag för vuxna människor, hos oss får du som medarbetare stor frihet vad gäller tid, uppdragsinriktning och kompetensutveckling, för att du skall ha de bästa förutsättningarna att må bra och göra ett bra jobb. Men för oss är det också viktigt med en stark och levande företagskultur som inte bara bjuder på utmaningar, utveckling och uppmuntran, utan även bidrar med viktiga sociala mervärden!

Konsultyrket kan vara utmanande, även för den som är erfaren och rutinerad. Därför arbetar vi målmedvetet med att skapa en bra atmosfär där kollegorna hjälper att lyfta varandra.

Vi erbjuder dig

  • en attraktiv ersättningsmodell och stor frihet vad gäller arbetstider, löneuttag, BYOD etc.
  • möjlighet att utveckla din kompetens, antingen genom externa utbildningar som du själv väljer eller utbildningar som erbjuds inom vår egen B3 Academy.
  • en personlig utveckling tillsammans med oss där alla delar med sig av kunskap och erfarenheter
  • en levande och aktiv företagskultur på en av Sveriges bästa arbetsplatser – där hälsa och sport är en betydande del av gemenskapen!

Är du redo för nästa steg i din konsultkarriär och är intresserad av oss på B3 Cloud? Tveka inte att höra av dig! Gör det nu!

Dela detta jobb

logga
Microsoft 365 säkerhetsarkitekt

B3 Consulting Group