itjobb.se

logga

Microsoft 365/SharePoint-utvecklare

Ort
Utgår

2021-01-28

Ansök nu

Microsoft 365/SharePoint-utvecklare

Nu söker vi en specialist och utvecklare inom Microsoft 365 och SharePoint!

Vi har ett mål att alla som jobbar hos oss ska trivas så mycket att man vaknar med ett leende på måndag morgon. Vi är kanske inte Sveriges bästa bolag inom alla punkter men vi är Sveriges näst bästa bolag enligt Great Place to Work 2020. Vi tror att det beror på vår energi och nyfikenhet, vårt sätt att välkomna olikheter och våra erfarenheter som vi gärna delar med oss av.

B3 jobbar för att hjälpa våra kunder att dra nytta av digitaliseringens möjligheter både genom innovation och effektivisering. Vi levererar hela projekt- och funktionsåtaganden med team av erfarna specialister, eller tar olika specialistroller i uppdragsgivarens organisation. Hos oss arbetar kreativa frontendare, erfarna backendare, vassa IT-arkitekter, drivna agila coacher och engagerade tekniska ledare.

I rollen som Microsoft 365/SharePoint-utvecklare på B3 CodeRight kommer du att arbeta i ett team bestående av seniora och mycket duktiga kollegor med fokus på att ta fram de bästa möjliga lösningarna för våra kunder. Arbetet innefattar allt ifrån förvaltning till nyutveckling och projekt. Arbetet kommer primärt att bedrivas i team, men kan även innefatta att du i perioder jobbar mot en specifik kund som expertkonsult.

Vem är du?

Som person är du lösningsorienterad, har lätt för att samarbeta och drivs av att leverera nytta till våra kunder. En viktig förmåga är att arbeta på ett proaktivt och kundnära sätt. Tjänsten ställer stora krav på självständighet, förmåga och intresse för att ta till sig komplexa lösningar. Du behöver vara konsultmässig och ha lätt för att få förtroende från kunder och kollegor.

  • Du har god erfarenhet och kompetens inom Azure, Microsoft 365, SharePoint
  • Har flerårig erfarenhet av systemutveckling inom .Net.
  • Har erfarenhet av Power Platform
  • Har erfarenhet av frontend-utveckling med moderna ramverk
  • Du är nyfiken, driven och brinner för att dela kunskap med kollegor och personer i din omgivning
  • Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift
  • Trivs med och har vana av att arbeta i nära samarbete med beställare/kunder.

De som jobbar kvar hos oss efter många år pratar om friheten att påverka sina uppdrag, sin arbetstid och sin utveckling. De pratar också om vår energifyllda kultur som består av lärande, wellness och öppenhet. Stoltheten över hur vi inte bara hjälper våra kunder utan även hur vi tar ett ansvar i vårt samhälle genom våra samarbeten med Suicide Zero, My Dream Now, Pink Programming, Convictus och Changers Hub.

Läs mer om hur det är att jobba på B3 och hur vi arbetar med vår wellness och våra sociala initiativ här

Klicka på ansökan eller tveka inte att kontakta Nicklas och Ivo direkt.

Nicklas - tel: 0706450003, email: nicklas.arleij@b3.se 

Ivo - tel: 0730412200, email: ivo.lesz@b3.se 

 

Dela detta jobb

logga
Microsoft 365/SharePoint-utvecklare

B3 Consulting Group