itjobb.se

logga

Microsoft 365 specialist

Ort
Utgår

2020-10-02

Ansök nu

Microsoft 365 specialist

Brinner du för att leda utvecklingen av den moderna arbetsplatsen? Vill du ingå i ett team med trevliga och smarta kollegor och få stor individuell frihet?

Då är B3 Digital Worklife rätt för dig!

Vi på B3 Digital Worklife arbetar med den senaste teknologin där Microsofts molntjänster är en del av våra lösningar. Vi har stor erfarenhet inom aktivitetsbaserat arbetssätt och drivs av att hjälpa våra kunder från inledande analys/planering till arkitektur/utveckling till en säker förvaltning av våra tjänster.

Vi söker dig som vill jobba med Microsoft 365…

… som har stor erfarenhet av tjänsterna inom Office 365. Vi ser gärna att du har arbetat i större Office 365-miljöer med såväl migreringar som i drift och förvaltning och det är extra meriterande med certifieringar inom Office 365 och/eller säkerhet.

I våra kundprojekt får du ansvar för att definiera, planera, migrera och utveckla kundens tekniska miljö inom Office 365. Du kommer också agera som rådgivare för våra kunder i deras arbete med den moderna arbetsplatsen. Du blir en viktig del av vårt interna kompetensnätverk inom Microsofts teknologier där du har möjlighet att bli expert.

För att du ska trivas och bli framgångsrik i ditt arbete är det viktigt att du är driven och utåtriktad i din kontakt med kunder och kollegor. Du har lätt att lära dig nya saker och håller dig informerad om ny teknik och nya metoder inom vårt område.

Hos oss får du chansen att utvecklas
Konsultyrket kan vara utmanande, även för den som är erfaren och rutinerad. Därför arbetar vi målmedvetet med att skapa en bra atmosfär där kollegorna hjälper och lyfter varandra. Här får du som medarbetare stor frihet vad gäller tid, uppdragsinriktning och kompetensutveckling, för att du skall ha de bästa förutsättningarna att må bra och göra ett bra jobb. För oss är det viktigt med en stark och levande företagskultur som inte bara bjuder på utmaningar, utveckling och uppmuntran, utan även bidrar med viktiga sociala mervärden och där hälsa och välmående är en betydande del av gemenskapen.

Är du redo för nästa steg i din karriär och är intresserad av oss på B3 Digital Worklife? Tveka inte att höra av dig! Kanske är det du som blir vår nästa kollega?

Dela detta jobb

logga
Microsoft 365 specialist

B3 Consulting Group