itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Microsoft Dynamics 365 (CRM) applikationsspecialist

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-02-15

Ansök nu

Microsoft Dynamics 365 (CRM) applikationsspecialist

Vill du bli en del av resan mot ett fossilfritt samhälle tillsammans med oss? Vi på Vattenfall har som mål att vi och våra kunder skall kunna verka och leva utan fossila bränslen inom en generation. Med en allt mer dynamisk elmarknad ökar våra elkunders behov av att minska sina risker kopplat till elpriset och för att utveckla vårt kunderbjudande söker vi nu en Microsoft Dynamics 365 (CRM) applikationsspecialist.
 
Dina arbetsuppgifter 

Du kommer att bedriva verksamhetsnära utveckling av vår nya interna handelsplattform för finansiell prissäkring av el till våra slutkunder i Norden. Handelsplattformen byggs i Microsoft Dynamics 365 och du kommer att ingå i ett agilt arbetande DevOps team. Du kommer att komma in i ett relativt tidigt skede av byggandet och den första MVP:n av handelsplattformen förväntas Go-live ungefär samtidigt som tjänsten tillsätts. Du kommer att jobba nära våra Elhandlare, Portfölj förvaltare och Riskanalytiker eftersom vi vill att du ska vara med och driva utveckling och effektivisering av handelsplattformen.
 
Vår avdelning

Du kommer att tillhöra Commodities Intelligence, en analytisk avdelning med ansvar för den finansiella riskhanteringen, prissättning samt utvecklandet av handelsplattform och BI-verktyg för Vattenfall Sales. Teamet arbetar med alla nordiska kunder och segment i de Nordiska länderna och du kommer att ha teamkollegor i Sverige och Finland.
 
Dina kvalifikationer 

• Minst tre års erfarenhet av att designa o konfigurera Microsoft Dynamics 365 CE.

• Allmänt goda IT kunskaper och i datamodellering.

• Kunskaper om den nordiska elmarknaden och/eller finansiella derivat är meriterande

• Relevant högskoleutbildning

• Förmåga att förstå och utveckla komplexa affärsprocesser

• Självgående, analytisk och kreativ.
 
Placeringsort: Solna
 
Mer information

För frågor om själva tjänsten kontakta rekryterande chef Erik Stolt, 072-2205277, erik.stolt@vattenfall.com. För frågor om rekryteringsprocessen kontakta rekryterare Cecilia Wijkman, cecilia.wijkman@vattenfall.com
 
Fackliga representanter via Vattenfalls växel, 08 739 50 00 Michelle von Gyllenpalm (Akademikerna), Jens Morell (Unionen), Christer Gustafsson (Ledarna), Juha Siipilehto (SEKO).
 
Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast 17 januari 2022. 
 
Vi erbjuder

Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle erbjuder vi dig ett utvecklande och omväxlande arbete med många kontaktytor. För oss på Vattenfall är det viktigt att arbete och privatliv har en god balans, därför erbjuder vi flexibilitet i arbetet samt möjlighet till att arbeta hemifrån vid behov. Vi har även en hel del andra personalförmåner som exempelvis arbetstidsförkortning, förmånliga tjänstepensionsavtal, föräldraledighetstillägg med mera. Läs mer om våra förmåner här: https://careers.vattenfall.com/se/jobba-med-oss/ersattning-formaner/
 
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.
 
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.Läs mer om hur vi arbetar med mångfald och inkludering här.
 #LI-SE 

 

Dela detta jobb

Microsoft Dynamics 365 (CRM) applikationsspecialist

Vattenfall AB