itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

MicroStrategy BI Utvecklare till Axfood IT

Ansök nu

MicroStrategy BI Utvecklare till Axfood IT

Har du ett stort intresse för BI-lösningar och systemutveckling och vill arbeta på ett bolag i ständig utveckling? Vill du arbeta i ett team som alltid strävar framåt och som drivs av nya utmaningar och teknologier? Axfood IT söker dig som vill vara med och utveckla morgondagens teknik för en kundupplevelse i världsklass.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Axfood IT har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Axfood IT en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

Axfood är en ledande koncern inom dagligvaruhandeln i Sverige och näst störst på marknaden med en marknadsandel om cirka 20 procent. Här ingår butikskedjorna Willys och Hemköp, liksom Tempo och Handlar’n. Grossistförsäljning sker genom Snabbgross och deras supportbolag Dagab ansvarar för koncernens produktutveckling, inköp och logistik. I Axfood ingår även Middagsfrid och Urban Deli samt delägda Apohem, Eurocash och City Gross.

Axfoods IT-organisation, även kallad Axfood IT, består i dagsläget av 300 anställda fördelade på utveckling och operations som ligger långt fram i tekniken. De utmanar ständigt marknaden för att ligga i framkant gällande digitalisering och för att ha marknadens nöjdaste kunder.

Med långsiktighet, kundfokus och ansvar arbetar Axfood ständigt mot lönsam tillväxt. De har visionen att vara Sveriges bästa dagligvarubolag och för att fortsätta den positiva trenden utvecklar företaget ständigt ett attraktivt sortiment, ökar innovationsgraden och etablerar butiker i geografiskt viktiga lägen. Axfood IT är en viktig del i detta och som delaktig under utrullningen av ny teknik spelar du en stor del i att leverera de bästa förutsättningarna för verksamheten.

Läs mer om Axfood IT här: https://www.axfood.se/nyhetsrum/nyheter/livet-pa-axfood-it--medarbetare-ger-insikter-i-nytt-poddavsnitt/

Arbetsuppgifter

I rollen som BI utvecklare hos Axfood IT arbetar du med utvecklingen och förvaltningen av Axfoods BI-lösningar. Du arbetar i frontend BI-verktyget MicroStrategy som används för att hjälpa verksamheten att ta datadrivna beslut och för att optimera affärsbeslut genom exempelvis dashboards. Verktyget används aktivt av Axfoods olika bolag och utvecklingsönskemålen från verksamheten är hög. De har en hög grad av self-service i verksamheten där de kan bygga egna dashboards, rapporter och visualiseringar i plattformen. Här har du en viktig roll att coacha verksamheten och ta hand om frågor och problem som uppstår. Området du arbetar inom på Axfood är under konstant utveckling med nya krav och behov från verksamheten, ny funktionalitet i MicroStrategy och nya sätt att arbeta på.

Du ingår i ett team om 7 personer på avdelningen BI & Affärsanalys på IT. Deras motto är ”vi är starkare tillsammans”. De gillar detaljer, har kul ihop och hjälper hela Axfood.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Eftergymnasial utbildning inom IT/systemutveckling från högskola/universitet
• Erfarenhet av att utveckla BI lösningar
• Obehindrad i svenska och engelska, tal och skrift

Meriterande:
• Erfarenhet av BI-lösningar inom detaljhandeln

För att lyckas och trivas i rollen behöver du gilla att ta initiativ och lösa problem med hjälp av din analytiska förmåga samt drivkraft att nå ett resultat. Du har kontakt med olika delar av organisationen vilket kräver att du är kommunikativ och gillar en social roll. Du är nyfiken med en stark vilja att dela med dig av dina erfarenheter och gillar att involvera andra, ta hjälp och lösa uppgifter tillsammans. Du gillar teknik och att uppskattar ett arbetsklimat som präglas av att ha roligt på jobbet. För den här rollen krävs att du gillar att utvecklas och utmanas av att lösa komplexa problem samt motiveras av att arbeta tillsammans med andra människor.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Torsplan, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse
Ansvarig rekryterare: Victor Rundberg, victor.rundberg@bravura.se

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: MicroStrategy, BI utvecklare, developer, business intelligence, frontend-utvecklare, front-end, it, tech, Teknik, bi-lösningar, development, utvecklingsprocess, utveckla, Axfood, retail, DVH, heltid, Stockholm

Dela detta jobb

logo
MicroStrategy BI Utvecklare till Axfood IT

Bravura