itjobb.se

Är du en person som gillar att jobba tekniskt smart? Hos OptoSweden kan du göra detta till verklighet genom att forma och genomföra dina smarta idéer för att utveckla supportfunktionen. Hit välkomnas en utåtriktad, lösningsorienterad och tekniskt kunnig person med stor vilja och ambition. Välkommen till OptoSweden- familjen!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker för OptoSwedens räkning en mjukvaruansvarig till deras kontor i Täby. Du kommer att jobba på ett familjärt företag, bland ett 20- tal kollegor i nyinflyttade fräscha lokaler. Du kommer att tillhöra utvecklingsavdelningen, som idag består sex kollegor varav en projektledare, utvecklingschef, tre applikationstekniker och en supportkollega.

OptoSweden är ett företag som förenklar all hantering av företags data och information. De hjälper både stora som små företag med att bland annat effektivisera, digitalisera och automatisera dokumentflöden vilket kan handla om allt från fakturor, avtal, digital arkivering och fraktsedlar av såväl stora som små volymer. Du kommer att tillhöra ett otvunget team som på bästa sätt hjälper deras kunder att optimera och förenkla deras data och information. Ni hjälps åt att ta fram en skräddarsydd lösning, och på mest effektiva sätt se till att hitta helhetslösningar som ska kunna växa ihop med er kund. Välkommen till OptoSweden- familjen!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och OptoSwedens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos OptoSweden.

ARBETSUPPGIFTER

Som Mjukvaruansvarig kommer du arbeta med att utveckla och förbättra supporten för att driva OptoSweden framåt. Du utgör en viktig kugge i ett hjul som präglas av mycket kundkontakt och tekniska utmaningar. Du kommer att huvudsakligen att arbeta i Windows Server 2016 och Microsoft SQL Server. Du kommer att supporta i stort som smått, bland stora och små kunder som innebär kontakt med såväl mindre bolag som exempelvis större myndigheter.

Mer specifikt kommer du att:

 • Ansvara för och vidareutveckla supportfunktionen och arbeta med utvecklingsavdelningen för att införa nya rutiner och verktyg i syfte att effektivisera dem

 • Ta emot, utreda och lösa uppkomna tekniska kundproblem samt övervaka och förbättra processer

 • Hantera kontakten med leverantörer i den mån det krävs, vilket vanligtvis sker på engelska

 • Identifiera och lösa problem ur ett längre perspektiv och komma med förslag på långsiktiga lösningar på vanligt förkommande problem och tidkrävande processer

Tjänsten passar dig som vill ta dig an en ansvarsfull roll med möjlighet utveckla både dig själv och OptoSweden till nya nivåer.

VI SÖKER DIG SOM

 • Har ett brinnande tekniskt intresse med stor passion för IT i allmänhet och support i synnerhet

 • Har arbetat med Windowsservrar, SQL och att skriva script antingen i arbetssammanhang eller på egen hand

 • Trivs med social kontakt och att hjälpa kunder med teknisk problemlösning

 • Talar och skriver flytande på svenska och engelska

Det är meriterande om du har nätverkskunskap och intresse för virtualisering och brandväggar.

Som person är du driven och tekniskt nyfiken. Du vill ständigt lära dig något nytt och utveckla dig själv. Du är en ansvarsfull person som vill vara med och driva OptoSwedens supportfunktion framåt, vilket kräver ett noggrant och strukturerat arbete. Vidare trivs du med social kontakt och är trygg med att ta emot samtal som att själv ringa upp kunder.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid, provanställning tillämpas

 • Placering: Täby, Stockholm

 • Kontaktuppgifter: Josefin Nilsson, 08- 120 52 332

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

INFORMATION OM FÖRETAGET

OptoSweden är ett av Nordens främsta experter på att hjälpa företag att optimera sina arbetsflöden och manuella processer av dokument. De har funnits i över 20 år och erbjuder produkter och tjänster inom bland annat dokumenthantering, orderhantering, fakturahantering, skanning, arkivering och molntjänster.

MJUKVARUANSVARIG TILL FAMILJÄRT FÖRETAG I TÄBY

Ansök nu

Dela detta jobb