itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Mjukvaruingenjör Robotik till Unibap Uppsala eller Västerås

Ansök nu

Mjukvaruingenjör Robotik till Unibap Uppsala eller Västerås

Din nya tjänst:
Som mjukvaruingenjör Robotik hos Unibap får du en bred tjänst där du kommer att få arbeta med kundprojekt. I rollen ingår att programmera kundanpassningar, skriva testprogram, utvärdera, testa och integrera system. Din viktigaste uppgift är att arbeta med driftsättning av system hos Unibaps kunder vilket innebär installation, konfiguration, utvärdering, test, utbildning och underhåll.

Systemen finns huvudsakligen runt om i Sverige men även utomlands vilket kan innebära en del resor och hotellnätter. Kundkontakt och att lära sig kundernas system, behov och språk är en mycket viktig del av rollen.

Din arbetsplats kan vara på Unibaps kontor i antingen Uppsala eller Västerås.

För att trivas hos Unibap ska du gilla förändring och att arbeta i ett växande bolag. Unibap tror mycket på kombinationen av kreativitet, ordning och reda och att ha kul på jobbet. Unibap erbjuder goda anställningsvillkor och möjligheten att vara med på en spännande resa med att skapa framtidens intelligenta automation inom rymd och industri.

Läs gärna mer om Unibap här: www.unibap.com

Din bakgrund:
Du är troligtvis högskoleingenjör eller civilingenjör. Vi tror att du jobbat i en likande roll, i minst två år. Du har erfarenhet av både HW och SW och gärna processkunskaper från industriell automation.

Du talar och skriver svenska på en professionell nivå. Goda kunskaper i engelska krävs. B-körkort är ett krav.

Huvudsakliga färdigheter/kunskaper för rollen:

  • Robotprogrammering, gärna Robotstudio

  • Programmeringsspråk Python och C++

Bonusfärdigheter/kunskaper (alla behöver inte var uppfyllda):

  • Linux

  • ROS (Robot Operating System)

  • PLC

  • CAD

  • IP-kommunikation/nätverk

  • varit med och genomfört/jobbat i kundprojekt

Du som person:
För att trivas hos Unibap ska du gilla förändring och att arbeta i ett växande bolag. Vi tror på kombinationen av kreativitet, ordning och reda och att ha kul på jobbet.

Du gillar att arbeta mot kund, lösa kundproblem och leverera god service oavsett om det handlar om att programmera eller dra kablage.

Vidare så är du en vän av ordning, kan arbeta på ett strukturerat sätt och du vet med dig att du är självständig, kommunikativ och en lagspelare.

Din ansökan:
Vi på Thalamus hjälper Unibap att rekrytera en ny medarbetare. Vid frågor är du välkommen att kontakta Camilla Molander på 070-307 12 50 eller Christer Johansson på 070-296 56 44. Sista ansökningsdag är 2022-01-30, men tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Då arbetar vi för en jämn könsfördelning på företaget ser vi gärna kvinnliga och icke binära sökande till tjänsten

Varmt välkommen med din ansökan!

Din nya arbetsgivare:
Unibaps vision är att med innovativa och världsledande AI- och automationslösningar verka för en effektivare och mer hållbar industri och rymdfart och en bättre och mer hållbar värld. Vi vill vara med och utveckla den teknik som i framtiden gör det möjligt att för människan att leva på nya platser i universum. Vi engagerar oss också i arbetet med hur samhället ska anpassas till framtidens arbetsmarknad. En arbetsmarknad inom AI och automation har brett och kompetensförsörjningsbehovet har ändrats.

Vi är idag 25 medarbetare med olika bakgrund, nationalitet, kön, utbildning och erfarenhet som tillsammans skapar Framtidens intelligenta automation inom rymd och industri.

Dela detta jobb

Mjukvaruingenjör Robotik till Unibap Uppsala eller Västerås

Thalamus AB