itjobb.se

MJUKVARUSAMORDNARE TILL NIBE VENTILATION

Företag Nibe AB
Ort
Utgår

2019-10-06

Ansök nu

MJUKVARUSAMORDNARE TILL NIBE VENTILATION

Vi tar nu ytterligare ett steg som helhetsleverantör av energi och inneklimat med ett nytt segment ventilationsaggregat för kommersiella fastigheter. Vill du vara med på vår nya spännande resa redan från början?

ARBETSUPPGIFTER:

Du kommer huvudsakligen att arbeta med att utveckla/kravställa ett nytt konfigurerings- och dimensioneringsprogram för vårt nya produktsegment ventilationsaggregat. Du medverkar i utvecklingsprojektet och kommer att samarbeta med extern programmeringspartner. Du kommer arbeta tätt med våra R&D resurser men även vara behjälplig mot vårt affärssystem. Tjänstens placering enligt överenskommelse.

DIN BAKGRUND:

Vi söker en person med ett gediget teknikintresse och som är van att hålla många bollar i luften. Du är noggrann, självständig och tar egna initiativ för att driva sakfrågan framåt men sätter laget framför jaget. Du har med fördel förståelse för ventilationsaffärens komplexitet. Vi tror att du har erfarenheter inom konfigureringsprogram, sätter kvalitet, enkelhet och användarvänlighet högt. Erfarenheter inom ventilation och projektledning är meriterande. 

ANSÖKAN:

Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 6 oktober 2019.  Ansökan sker via vår webbsida www.nibe.se under "lediga tjänster", ansök via röd knapp nedan. Önskas mer information vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna nedan.

FAKTA OM NIBE

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4 miljarder kr/år med närmare 1 200 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 22 miljarder kr och cirka 17 000 anställda i drygt 30 länder.

 

KONTAKTPERSONER

Magnus Blomsterberg

HR-ansvarig

0433-27 30 00

magnus.blomsterberg@nibe.se

Andreas Wackenfors

Ventilation

0433-27 30 00

andreas.wackenfors@nibe.se

Dela detta jobb

MJUKVARUSAMORDNARE TILL NIBE VENTILATION

Nibe AB