itjobb.se

Vi söker för kunds räkning en mjukvarutestare eller motsvarande för arbete inom support och underhåll av utvecklingsmiljö. 

Arbetsuppgifter
En central del av tjänsten är att felsöka, uppgradera och analysera i skript och mjukvara samt skapa skript som möjliggör automatisering för skalning och effektivisering. I tjänsten ingår även att bygga och validera teststationer som är grunden i utvecklingsmiljön.

Din profil och kvalifikationen

-  Akademisk utbildning, t.ex. YH-utbildning som mjukvarutestare eller motsvarande
-  Gärna 2–5 års arbetslivserfarenhet inom relevant område
-  Goda skriptkunskaper i främst Python och Groovy; både att tolka och skapa
-  God skriftlig och muntlig kommunikationsförmåga på svenska och engelska
-  Förståelse inom Jenkins och grundläggande Linux-kunskaper är meriterandeI denna roll behöver du vara serviceinriktad samt öppen och nyfiken för nya utmaningar. Du är noggrann och har enkelt för att prioritera rätt saker. Du är mycket van vid att dokumentera och är även analytisk och systematisk i din felsökning och förstår därmed vikten av att vara lösningsorienterad.
 För att lyckas i rollen är du strukturerad och det faller sig naturligt för dig att se effektiviserings- och förbättringsmöjligheter. Du är kommunikativ och kan arbeta både individuellt och i grupp.

Vad vi erbjuder
Att jobba på Centric är roligt. Inte bara för att vi är ett glatt och inspirerande företag, utan även för att vi hjälper dig att nå dina personliga mål. Vi tycker nämligen att alla våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, oavsett om de är juniorer eller har några år på nacken. Därför erbjuder vi alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Och inte nog med det – du som konsult får även lägga upp en individuell utbildningsplan utifrån dina speciella intresseområden, där vi tar notan för både studiematerial och certifieringar. Hos oss på Centric kommer du snabbt in i gemenskapen genom våra interna och externa aktiviteter där vi träffas och hittar på något roligt tillsammans.

OBS! Nu börjar din utvecklingsresa redan på första intervjun. För att visa att vi på Centric förstått hur viktigt det är att hålla sig uppdaterad så får du nu redan på första intervjun skriva ett valfritt MOS (Microsoft Office Specialist) eller MTA (Microsoft Technology Associate) certifikat till ett värde av 1200 kr.

Centric är ett IT-företag med över 380 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras kollektivavtal med Unionen.

OBS! Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.
Har du några frågor kring tjänsten?Kontakta Kim Dalhammer på tfn: 0734-159360 eller kim.dalhammer@centric.eu.

Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Logga

Mjukvarutestare till spännande bolag

Företag Centric
Ort
Utgår

2019-09-27

Ansök nu

Dela detta jobb