itjobb.se

Mjukvaruutvecklare

Företag Syntronic
Ort
Utgår

2018-09-30

Ansök nu

Mjukvaruutvecklare

Mjukvaruutvecklare till spännande uppdrag inom automotive med placering i Linköping!

Vi söker dig som vill utvecklas och få erfarenhet som Mjukvaruutvecklare inom automotive med placering i Linköping. Du kommer att vara anställd hos Syntronic men arbeta på plats ute hos våra kunder i olika uppdrag inom produktutveckling.

Arbetsuppgifter

I din roll som Mjukvaruutvecklare arbetar du med mjukvaruleveranser samt integration av mjukvara. Du kommer även att förbereda och säkerhetskvalificera mjukvara samt utföra integrationstester i olika testmiljöer.

Du och dina kollegor har ett nära samarbete där det finns goda möjligheter för dig att få utvecklas med hjälp av kompetenta kollegor. Du tillhör en grupp om 15 personer och sitter på Syntronics kontor i Linköping såväl som på plats hos kund i Linköping.

Vem är du

  • Högskole- eller civilingenjör
  • Har erfarenhet av programmering i C, C++, Python, AUTOSAR, CANoe och Visual Studio
  • Har ett genuint tekniskt intresse
  • Har minst två års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter

Det är meriterande om du har erfarenhet inom automotive samt ett särskilt intresse för området.

I tjänsten som Mjukvaruutvecklare är de viktigaste ingredienserna hos dig som person tålamod, nyfikenhet och flexibilitet. Med stort tålamod motiveras du av att fördjupa dig inom ett område, och ger inte upp förrän du hittat lösningar på de problem du stöter på i arbetet. Du är nyfiken och ständigt öppen för att lära dig nya saker. Du tycker om när det händer mycket, och trivs i en miljö där du och dina kollegor arbetar task force-orienterat för att bemöta nya eller förändrade behov hos kunden.

Vi erbjuder

Hos oss får du möjlighet att utvecklas tillsammans med engagerade och duktiga medarbetare. Vi arbetar inom flera olika affärsområden med spännande och utmanande projekt i en internationell miljö. Trevlig arbetsmiljö och god hälsa bland våra medarbetare är viktigt för oss, därför får du tillgång till friskvårdsbidrag samt ett bra försäkringspaket både vad gäller privatvård och pensionsavsättning.

Ansökan

Vi ser fram emot ditt CV och ett personligt brev där du beskriver varför du vill arbeta hos oss. Skicka in din ansökan genom att klicka på “apply for job” nedan, vi vill ha din ansökan senast 30 septemberVi går igenom ansökningarna löpande så tjänsten kan komma att tillsättas tidigare, skicka din ansökan redan idag.

Inför rekryteringsarbetet har Syntronic tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt och bestämt kontakt med mediasäljare och säljare av rekryteringstjänster.

Kontaktperson

Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Pettersson på 010-171 13 34.

Dela detta jobb

Mjukvaruutvecklare

Syntronic