itjobb.se

Mjukvaruutvecklare - arbeta i teknikens framkant

Ansök nu

Mjukvaruutvecklare - arbeta i teknikens framkant

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som värdesätter, och tar till vara på varandras olikheter, uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt förespråkar trygghet och balans i livet.

Din roll som Mjukvaruutvecklare

Vi jobbar i team som tillsammans når lösningar på framtidens tekniska utmaningar. Att koda, analysera, felsöka, testa och utveckla blir ditt bidrag! Exempelvis inom framtidens helautomatiserade och koldioxidfria gruvdrift. Exakt hur din dag kommer att se ut är svår att beskriva då vi tar hänsyn till dina önskemål och baserat på dina erfarenheter, styrkor och ambitioner hittar vi tillsammans rätt roll och utmaning för dig!

Vad kan du tillföra?

Vi tror att du har 3-10 års erfarenhet av mjukvaruutveckling samt känner dig trygg och vill fortsätta utvecklas i den rollen. Du har en universitet- eller högskoleexamen i grund och har exempelvis arbetat med Python, C#, C++ eller C. Du har antingen arbetat sedan tidigare som konsult eller är lockad av den variationsmöjlighet som erbjuds. Du är en prestigelös lagspelare med ett hjärta för teknik såväl som för problemlösning. Vi tror också att du är nyfiken och intresserad av att hela tiden lära dig mer.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!

 

Dela detta jobb

Mjukvaruutvecklare - arbeta i teknikens framkant

Combitech AB