itjobb.se

testing företagslogga

Mjukvaruutvecklare / C / C++

Företag ÅF
Ort
Utgår

2018-09-01

Ansök nu

Mjukvaruutvecklare / C / C++

Om jobbet

Nu vill vi bli fler mjukvaruutvecklare hos oss på Inbyggda system på ÅF!

Sökord: Software Engineer, Software Developer, Mjukvaruutvecklare, Embedded, C, C++, Java, Python

Drömmer du om tekniska utmaningar och möjligheten att få jobba inom en bredd av branscher och områden? Då är du nog den vi söker, vi söker flera flexibla mjukvaruutvecklare som är sugna på att vara med och utveckla produkter för våra kunder. Du kommer ha möjligheten att kunna arbeta med allt från rymdapplikationer till autonoma fordon eller kanske få kliva in i området medicinteknik.

ÅF är Sveriges största konsultbolag och inom just inbyggda system är vi störst i Stockholm! Vi känner alla i branschen, vilket gör att du som konsult kan få möjligheten att jobba med allt från telekommunikationssystem till blodanalys eller drönare. Ett uppdrag kan vara hos ett gigantiskt bolag medan ett annat kan vara på ett startupbolag. Och det bästa med det hela är att du aktivt får söka dig mot det som tilltalar just dig. Kanske kommer du få vara med och göra mjukvaran i produkter som ännu inte är ute på marknaden!

Utöver den tekniska biten är vi också ett bolag som gillar det sociala. Vill du skaffa likasinnade kompisar erbjuder vi allt från klätterklubbens resor till Kilimanjaro till brädspelskvällar på Solnakontoret.

Vem är du?

Kort och gott söker vi ansvarstagande lagspelare som kan och vågar ta enga initiativ!

När det kommer till det tekniska ser vi gärna att du arbetat minst ett år med programmering och i bagaget har en civilingenjörsutbildning. Även besitta goda kunskaper i svenska och engelska.

Kompetenser som vi söker mer specifikt är erfarenhet av:

  • C och/eller C++ för inbyggda system.
  • Eller att du har en mer testinriktad profil med språk som Java, Python eller andra scriptspråk.

START: Omgående, med hänsyn till ev. uppsägningstid

Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatumet.

PLATS: Stockholm

Skicka in din ansökan redan idag!

Man måste våga för att vinna, och på ÅF är vi modiga och engagerade i vårt arbete så vi söker dig som passar in i våra team.

Vi erbjuder

Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

ÅF Making Future.

Kontaktuppgifter för frågor

Lisa Nerell
+46 105051593
lisa.nerell@afconsult.com

Dela detta jobb

testing företagslogga
Mjukvaruutvecklare / C / C++

ÅF