itjobb.se

Mjukvaruutvecklare inom automotive

Företag Syntronic
Ort
Utgår

2018-08-26

Ansök nu

Mjukvaruutvecklare inom automotive

Mjukvaruutvecklare till utmanande automotiveprojekt!

Syntronic har under en längre tid haft ett flertal uppdrag från kunder inom automotivebranschen. Vi har under lång tid framgångsrikt levererat enastående resultat till våra kunder och har nu fått förtroendet att utöka vår projektportfölj med flera nya spännande uppdrag.

Vi söker dig som har erfarenhet av och/eller vill utvecklas och få erfarenhet som mjukvaruutvecklare inom automotive. Aktuella placeringsorter är Gävle, Linköping, Stockholm eller Göteborg men du kommer att arbeta i ett globalt projektteam där kontakter och resor mellan Syntronics kontor samt till våra kunder är vanliga.

Arbetsuppgifter

I din roll som mjukvaruutvecklare arbetar du med mjukvaruleveranser samt integration av mjukvara inom AUTOSARs programvarumiljö. Våra arbetsprocesser är agila och anpassade för dynamisk kravhantering. Du kommer även att förbereda och säkerhetskvalificera mjukvara samt utföra integrationstester i olika testmiljöer.

Du och dina kollegor har ett nära samarbete både inom projektteamet och globalt inom Syntronickoncernen samt med kunden, vilket ger goda möjligheter för dig att få utvecklas med hjälp av kompetenta kollegor.

Vem är du

  • Högskole- eller civilingenjör inom mjukvara eller elektronik
  • Har erfarenhet av hårvarunära programmering i C / C++
  • Har erfarenhet av realtidsprogrammering och operativsystem som Linux
  • Har förmåga att förstå komponentdatablad samt förståelse för elektronikscheman
  • Du har god förmåga att kommunicera och dokumentera på svenska och engelska

Det är meriterande om du har erfarenhet utvecklingsmiljö och processer som används inom automotive tex AUTOSAR, Diagnostics (OBD-II, UDS), ISO26262 och Automotive Spice.

I tjänsten som mjukvaruutvecklare är de viktigaste ingredienserna hos dig som person tålamod, nyfikenhet och flexibilitet. Med stort tålamod motiveras du av att fördjupa dig inom ett område, och ger inte upp förrän du hittat lösningar på de problem du stöter på i arbetet. Du är nyfiken och ständigt öppen för att lära dig nya saker. Du tycker om när det händer mycket, och trivs i en miljö där du och dina kollegor arbetar uppgiftsorienterat för att bemöta nya eller förändrade behov hos kunden.

Vi erbjuder

Hos oss får du möjlighet att utvecklas tillsammans med duktiga och engagerade medarbetare. Vi arbetar inom flera olika affärsområden med spännande och utmanande projekt i en internationell miljö. Trevlig arbetsmiljö och god hälsa bland våra medarbetare är viktigt för oss, därför får du tillgång till friskvårdsbidrag samt ett bra försäkringspaket både vad gäller privatvård och pensionsavsättning.

Ansökan

Vi ser fram emot ditt CV och ett personligt brev där du beskriver varför du vill arbeta hos oss. Skicka in din ansökan genom att klicka på “apply for job” nedan, vi vill ha din ansökan senast 26 augusti. Vi går igenom ansökningarna löpande så tjänsterna kan komma att tillsättas tidigare, skicka din ansökan redan idag.

Inför rekryteringsarbetet har Syntronic tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt och bestämt kontakt med mediasäljare och säljare av rekryteringstjänster.

Kontaktperson

Har du några frågor kring tjänsterna är du välkommen att kontakta Kent Zetterberg 010-171 13 75 (Gävle), Magnus Pettersson på 010-171 13 34 (Linköping), Johan Lindström 010-171 13 50 (Göteborg) eller Victor Jansson 010-171 10 07 (Stockholm).

Syntronic är ett ledande designhus specialiserade inom avancerad produkt- och systemutveckling, produktion och eftermarknadstjänster. Våra kunder och partners är några av världens mest teknikintensiva företag och organisationer och återfinns inom branscher som telekom, medicinteknik, fordons-, försvars- och verkstadsindustrin. Våra kontor finns i Gävle, Göteborg, Linköping, Lund, Sandviken, Stockholm, Kuala Lumpur, Penang, Beijing, Chengdu, Tianjin, Shanghai, Jakarta och Ottawa.

Dela detta jobb

Mjukvaruutvecklare inom automotive

Syntronic