itjobb.se

testing företagslogga

Mjukvaruutvecklare inom Life Science

Företag ÅF
Ort
Utgår

2018-08-20

Ansök nu

Mjukvaruutvecklare inom Life Science

Om jobbet

Tror du på samarbeten för att hitta de bästa lösningarna för framtiden?
Söker du en variationsrik vardag med spännande möten och utmaningar?
ÅF har jobbet för dig!

Sektionen inom Product Development Life Science i Uppsala söker nu nya medarbetare med kompetens inom mjukvaruutveckling! Vår sektion består av mjukvaruutvecklare, mekanik- & elektronikkonstruktörer, projektledare samt generella produktutvecklande ingenjörer. Med denna breda kompetens kan vi ta oss an hela utvecklingen av en produkt!

Du kommer få chansen att arbeta med utveckling av innovativa produkter som många gånger är livsavgörande för de patienter som behöver dessa och våra kunder är allt från små innovationsbolag till de stora välkända bolagen. Vi, liksom du, är genuint intresserade av utveckling och ny teknik och vi arbetar med utvecklingsprojekt såväl internt hos oss på ÅF som ute hos våra kunder. 

Som mjukvaruutvecklare hos oss ställs du inför varierande utmaningar då vi tar fram all typ av mjukvara mellan firmware och GUI. Koden styr i slutändan någon form av medicinskt analysinstrument eller liknande avancerad utrustning och här arbetar du nära specialister hos kund för att få en så bra förståelse för processen som möjligt. Gemensamt för många av våra projekt är att du kommer arbeta i korsfunktionella team som ofta arbetar agilt. Tack vare samarbeten med olika kunder och projekt får du möjlighet att både bredda dig och fördjupa dig inom mjukvaruutveckling!

Att ÅF är stort innebär dock inte att du blir en i mängden – vi på Product Development Life Science i Uppsala består av ca 20 medarbetare och arbetar tätt med två andra sektioner i Uppsala med inriktning mot Life Science. Vi träffas med jämna mellanrum för att utbyta kompetens och ha roligt tillsammans. 

Vem är du?

Vi ser att du har en eftergymnasial utbildning inom Data/IT och minst några års erfarenhet av programmering med .NET/C# eller C/CC++. Då du kommer att arbeta med olika kunder behöver du ha goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt. Har du utöver detta även skaffat dig erfarenhet av arbete inom Life Science eller som konsult har du ett försprång i att sätta dig in i rollen, men detta är inget krav.

Våra värdeord Brave, Devoted & Teamplayers kännetecknar oss på ÅF och även du känner igen dig i den beskrivningen. Du har en god förmåga att samarbeta och bidra till ett team, samtidigt som du trivs när du får mycket eget ansvar och möjlighet att påverka. Du sätter dig snabbt in i nya sammanhang och läser in dig på nya tekniker om så behövs. Egenskaper som prestigelös, kvalitetsmedveten och lösningsorienterad gör dig till en framgångsrik konsult som kommer trivas på ÅF!

Blir du nyfiken?
Vi gör ett löpande urval på våra annonser och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan - nu kör vi!

Då det är semestertider kan eventuellt återkoppling på din ansökan ta längre tid än vanligt. Vi önskar dig en glad sommar!

Vi erbjuder

*ÅF är ett stort och etablerat företag som erbjuder dig stabilitet, samtidigt som vi är snabbfotade och flexibla i att anamma nya tankesätt och idéer. Söker du en arbetsplats där du får möjlighet att skapa en plan för din utveckling framåt, oavsett om det är med fokus på teknik, ledarskap eller försäljning, så kommer vi att stötta dig för att nå detta.

Vi har ett stort fokus på worklife balance och hållbarhet. Vi ser till att blanda nytta med nöje, där vi har träffar såväl för att äta en god middag ihop som för kompetensutbyte.

ÅF söker dig som tillsammans med oss vill skapa framtidens smarta samhälle och vi hoppas att du vill bli en del av vår strävan att skapa ett hållbart samhälle genom att utveckla innovativa teknik- och designlösningar. Vi hoppas att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig!

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

ÅF Making Future.

Kontaktuppgifter för frågor

Projektledare
Per Preinitz
per.preinitz@afconsult.com

Dela detta jobb

testing företagslogga
Mjukvaruutvecklare inom Life Science

ÅF