itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Mjukvaruutvecklare inom .NET - Uppsala

Ansök nu

Mjukvaruutvecklare inom .NET - Uppsala

Vem är du?
Skulle du kunna tänka dig att arbeta med innovativ produktutveckling och vill vara med och rädda liv? Är du Mjukvaruutvecklare och vill vara med och göra skillnad eller göra morgondagen lite bättre för dina medmänniskor? Då har vi rollen för dig. Prevas Uppsala fortsätter att växa och du skulle kunna vara deras nästa kollega.

Nu söker vi efter dig som vill fylla dina dagar med teknik och programmering. Dina kunskaper är viktiga för oss men vi värdesätter lika mycket dina personliga egenskaper och din drivkraft. Som person är du nyfiken, engagerad, vågar ta för dig, drivs av att ständigt utvecklas och dela med dig av dina kunskaper. Du har även lätt för att komma in i nya grupper med förmågan att ta till dig ny information och omvandla den till funktionella lösningar.

Utöver detta ser vi även att du har;

  • Relevant högskoleutbildning, t.ex datavetenskap eller teknisk fysik

  • Minst 3-5 års erfarenhet av mjukvaruutveckling

  • Du känner dig hemma kring C# och .Net och gillar samspelet med hårdvara 

  • Erfarenhet av applikationsutveckling

Erfarenhet av agila projekt inom Life Science är meriterande.
 

 Vad erbjuder Prevas dig?

  • Prevas kunder utvecklar produkter med mycket högt teknikinnehåll där du kommer att jobba med både stora och små produktutvecklingsprojekt.

  • Projekten kan löpa från konceptfas till produktlansering och produktvård, men kan även handla om ren vidareutveckling av produkter för att möta nya och/eller förändrade behov.

  • Du får möjlighet att arbeta både in-house på kontoret i centrala Uppsala, och ute hos kund där du förstärker den befintliga organisationen med dina kunskaper.

  • Din kreativitet kommer att tas till vara hos Prevas! Vill du bredda eller fördjupa dina kunskaper inom något specialområde så finns goda förutsättningar för det. 


Din framtid
Du kommer initialt var anställd hos Ed:Za men med möjligheter att fortsätta din karriär hos Prevas.
Att vara en del av samarbetet mellan Prevas och Ed:Za innebär att du kommer att få rätt stöd och fokus för att du skall utvecklas på bästa sätt. Vi arbetar alltid utifrån våra hörnstenar – Tydliga mål och rätt coachning. Tillsammans med ditt driv och ambition blir det en kraftfull kombination.


Välkommen med din ansökan!
Tror du att detta skulle passa dig, eller kanske någon du känner? Vi har ett löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag, tveka därför inte - utan skicka in din ansökan redan idag!

Rekryteringsprocessen hanteras av Ed:Za. Har du några frågor eller funderingar relaterade till tjänsten, företaget eller processen är du varmt välkommen att kontakta oss.

Dela detta jobb

Mjukvaruutvecklare inom .NET - Uppsala

EdZa AB