itjobb.se

logga

Mjukvaruutvecklare sökes till spännande kund i Karlskoga

Ansök nu

Mjukvaruutvecklare sökes till spännande kund i Karlskoga

AxÖ Consulting söker nu en mjukvaruutvecklare för ett konsultuppdrag hos kund i Karlskoga.  

Om rollen

I rollen som mjukvaruutvecklare kommer du få vara delaktig i hela utvecklingsprocessen, från systemarbete och kravhantering till testning och leverans. Du kommer även vara en viktig del i utvecklingen av företagets framtida produkter och främst arbeta i C/C++ och med hårdvarunära programmering.

Kvalifikationer

Vi tror att du för att lyckas i denna roll har en bakgrund som högskole-/civilingenjör eller systemvetare med inriktning mjukvaruutveckling. Du har även erfarenhet av mjukvaruutveckling och programmering i C/C++. Erfarenhet av andra programmeringsspråk är meriterande. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift samt är van vid att arbeta på ett agilt arbetssätt och med kontinuerlig integration.

Du är en lösningsorienterad och nytänkande person som driver arbetet framåt samt ser till att arbetet fortskrider enligt plan och förväntningar. Vidare har du enkelt för att samarbeta och vill gärna dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter till andra.

Om ansökan

Detta är ett konsultuppdrag hos en av våra kunder i Karlskoga på 6 månader med start omgående. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsultuppdrag via AxÖ Consulting

Som konsult är du anställd av AxÖ Consulting men arbetar på uppdrag hos någon av våra kunder. Hos oss får du chansen att utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du stärker ditt CV på några av regionens, och till och med Sveriges, mest ansedda och attraktiva bolag. Att arbeta som konsult via AxÖ Consulting är tryggt, roligt och utvecklande samt ett bra sätt att få fart på karriären. För att du skall trivas erbjuder vi dig trygga anställningsvillkor och vi arrangerar regelbundet sociala aktiviteter så att vi kan lära känna varandra lite bättre. 

Anställningsform

Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningens omfattning

Heltid

Tillträde

Omgående

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Sysselsättningsgrad

100%

Ort

Karlskoga

Län

Örebro län

Land

Sverige

Referensnummer

2021/149

Kontakt

Angelica Mäenpää, 076-6366175, se

Publicerat

2021-09-01

Sista ansökningsdag

2021-10-01

Dela detta jobb

logga
Mjukvaruutvecklare sökes till spännande kund i Karlskoga

AxÖ Consulting