itjobb.se

Mjukvaruutvecklare som triggas av produktutveckling

Vill du vara med och utveckla framtidens produkter som kan göra verklig skillnad för människors vardag och liv? Vill du dessutom göra det tillsammans med ett grymt gäng och i en kreativ miljö? Då har vi jobbet för dig! Hos oss blir du en värdefull kollega som bidrar med din kunskap från idé till färdig produkt och med möjlighet att vara delaktig på riktigt!

Nu söker vi dig som vill jobba med mjukvaruutveckling av inbyggda system och som triggas lika mycket av produktutveckling som vi!

OIM Sweden AB är ett konsultbolag i fortsatt stark tillväxt med riktigt spännande internationella och inhemska kunder som anförtror oss utmanande projekt. För att excellera i vår ambition, behöver vi fler duktiga och erfarna utvecklare inom mekanik och som gillar utmaningar och trivs i en omväxlande miljö.

Läs mer om oss här – www.oimsweden.com

Vi erbjuder dig

Vi är ett unikt konsultföretag i stark tillväxt som drivs av att hjälpa våra kunder genom hela resan - från idé till färdig säljande produkt. Vi gör det genom att erbjuda tjänster inom finansiering, affärsutveckling och förstås teknik. Vi hjälper både våra kunder ute på plats, samt har även en stor del av vår verksamhet som produktutveckling in-house. Vi är stolta över vår egen verkstad där det finns möjlighet att testa och utveckla nya idéer. Då många av våra kunder finns inom Life Science är vi dessutom certifierade enligt ISO 13485.

Vi som jobbar här är ett grymt gäng utvecklare som gillar utmaningar och trivs i en omväxlande miljö där vi enskilt och tillsammans hjälper våra kunder att lyckas. I vår grupp av medarbetare finns specialister inom flera områden och med olika intressen. Vi delar alla vår vision om att tillsammans stödja våra krävande kunder och bygga det bästa konsultföretaget.

Om dig

Vi tror att du har minst 3 års erfarenhet från arbete med mjukvaruutveckling. Du kanske har arbetat med utveckling av mikrocontrollers, realtidssystem, embedded Linux eller annat inom inbyggda system…och gärna med någon erfarenhet från industrin eller medicinteknik. Vi tror framförallt att du triggas lika mycket av produktutveckling som vi!

Tycker du att detta låter spännande?

Det enda du behöver göra är att skicka en intresseanmälan genom att klicka på ”ansök”. Vi går löpande igenom intresseanmälningar, så vänta inte med att skicka in just din!

För att skicka en intresseanmälan, klicka på ”sök tjänst” och välj om du enbart vill skicka din kontaktuppgifter och lite kort om dina erfarenheter eller så tar du chansen att ladda upp ditt CV och personliga brev.

Vi samarbetar med Roi rekrytering. För frågor om tjänsten och OIM Sweden, kontakta Lisa Alsterberg på lisa.alsterberg@roirekrytering.se eller ring på 073 394 15 05

Om du bara är lite nyfiken att veta mer, tveka inte att kontakt mig. VI hörs!

Dela detta jobb

logga
Mjukvaruutvecklare som triggas av produktutveckling

Roi Rekrytering Sverige AB