itjobb.se

Mjukvaruutvecklare/testare till väletablerat IT-företag!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2021-08-02

Ansök nu

Mjukvaruutvecklare/testare till väletablerat IT-företag!

Är du examinerad inom datateknik eller likvärdigt och vill ta nästa steg i karriären? Söker du efter ett arbete med goda utvecklingsmöjligheter? Vill du arbeta mot fordonsindustrin och vara med och bygga framtidens mobila nät? Här är tjänsten för dig i så fall! Vi arbetar med löpande urval så sök tjänsten redan idag!

Om tjänsten

Vi söker nu mjukvaruutvecklare som vill vara med och bygga framtidens mobila nät mot fordonsindustrin. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Hos vår får kund får du möjlighet att arbeta i spännande projekt tillsammans med ett sammansvetsat team med kompetenta kollegor.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Tieto. Uppdraget kommer att vara på heltid under sex månader och det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Du erbjuds

 • Möjligheten att arbeta i spännande projekt tillsammans med mer seniora utvecklare, som du dessutom får bra stöttning av som ny i din roll. Här får du bredda ditt nätverk samt få in en fot på ett ledande IT-tjänsteföretag samt vara med och utveckla framtidens mobila nät.

 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Genom ett agilt arbetssätt med scrum arbetar man i sprintar och har dagliga avstämningar. Du kommer under din första tid att teamas ihop med en mer erfaren kollega för att komma in i arbetet så bra som möjligt. Ni arbetar med att testa uppkoppling och kommunikation mellan fordonet och det mobila nätet. 2G, 3G och 4G-mobilnätstandarder testas för att säkerställa att fordonsmodemet fungerar korrekt i mobilnätet.

 • Du kommer sätta upp testmiljöer, genomföra tester, analysera resultat och optimera mjukvaran.

 • Ni arbetar med Python, Java och utvecklar främst i Linux-miljö.

Vi tror att ditt tekniska intresse är mycket stort och att du inspireras av att bryta ned komplexa system och hitta fel genom sökande och testning. Tjänsten passar dig som är tekniskt intresserad, analytiskt lagd och vill anta utmaningen att tillsammans med ett mycket kompetent team lösa de problem som kunderna står inför.

Vi söker dig som

 • Har universitetsutbildning inom datateknik eller annan likvärdig utbildning med inriktning mot mjukvaruutveckling.

 • Har god kunskap inom Python, Java och Linux-mijö.

 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Vi ser mycket positivt på om du

 • Har tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter.

Som person är du analytiskt lagd och har ett sinne för att på ett metodiskt sätt lösa problem. Du är tekniskt intresserad vilket kan visa sig genom att du även på fritiden gärna sitter och knackar vid datorn. Då du kommer jobba i team är din samarbetsförmåga och sociala egenskaper av stor vikt, du är framåt och positiv som person. Därtill har du ett stort eget driv.

För att trivas i den här rollen krävs det att du är ansvarstagande och strukturerad för att kunna driva ditt arbete framåt på ett effektivt sätt. Du är även nyfiken och har en stark vilja att lära och utvecklas.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående.

 • Omfattning: Heltid, 8-17 med möjlighet till flex.

 • Placering: Karlstad.

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vårt önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Mjukvaruutvecklare/testare till väletablerat IT-företag!

Academic Work