itjobb.se

Mjukvaruutvecklare till Axentia!

Företag We tech talents
Ort
Utgår

2019-03-18

Ansök nu

Mjukvaruutvecklare till Axentia!

Skärmklippaxentia.PNG

Om uppdraget

Nu söker vi åt Axentia en utvecklare mot inbyggda system. Uppdraget låter dig vara delaktig i produktutvecklingens alla skeden från design, utveckling, test, förvaltning till vidareutveckling. Ditt jobb är utveckla mjukvaran och det språk du förväntas jobba i är C och C++. Företaget befinner sig en spännande tillväxtfas med en rad nya produkter på väg ut på marknaden. Projekten du kommer att delta i pågår under några månader och slutprodukten av ditt arbete kommer du få se resultatet av.

Om företaget

Axentia har sitt huvudkontor på Mjärdevi i Linköping och har sedan 2004 arbetat med att ta fram ett branschledande displaysystem för kollektivtrafik. Dessa system finns nu på många platser i Sverige såväl som i Europa. Systemet ser till att resenärerna får realtidsuppdateringar av trafikläget. Man har även tagit fram ett säkerhetssystem för räddningsorganisationer. Man har spetskompetens inom elektronikdesign, mobil nätverkskommunikation samt datatrafik via FM nätet. Arbetsplatsen präglas av samarbete och prestigelöshet, ett företag där medarbetarna vill framåt! 

Vi söker dig som

Är ansvarsfull och motiveras av att driva dina egna processer. Vidare ser vi att du har god förmåga att samarbeta i team samtidigt som du gärna tar egna initiativ. Vi tror också att du har en civilingenjör/högskoleingenjörsutbildning inom data/elektronikdesign, teknisk fysik eller liknande.  

Om oss & vårt erbjudande till dig:

We Tech Talents ingår i en större koncern vars huvudägare är Sobro AB. Som konsult hos We Tech Talents lovar vi dig en trygg start på din karriär. Vi tror på att ha roligt tillsammans och att utmana i nya tankebanor på konsultmarknaden för juniora ingenjörer –” en god teknisk utbildning ska löna sig.”

  • Konkurrenskraftig fast lön
  • Utbildningspaket
  • Individanpassat ledarskap och närvarande konsultchef
  • Sign-on paket
  • Möjlighet till pensionsrådgivning
  • Fritidsbank

Läs mer om oss här!

Startdatum

Start enligt överenskommelse

Övrig information

Axentia har sitt kontor i Mjärdevi Science Park, Universitetsvägen 14.

Dela detta jobb

Mjukvaruutvecklare till Axentia!

We tech talents