itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Mjukvaruutvecklare till inhouse-team i Linköping

Företag Combitech AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-02-06

Ansök nu

Mjukvaruutvecklare till inhouse-team i Linköping

Vill du bli en del av ett av våra agila inhouse-utvecklingsteam? Vill du arbeta med spännande utveckling tillsammans med kollegor i ett team där gemenskap och vi-känsla står högt prioriterat? Då har vi något för dig och baserat på dina styrkor och egenskaper hittar vi tillsammans rätt roll och utmaning!

Din roll som Mjukvaruutvecklare i ett av våra team

Vi erbjuder Dig en roll som utvecklare i ett inhouse-team där vi tillsammans i teamet utvecklar lösningar och tillämpningar för morgondagens utmaningar. Du ges möjligheter att arbeta med hela kedjan från design och implementation till verifiering och validering. Våra team arbetar tvärfunktionellt och är självorganiserande enligt agil metodik. Teamet har stort självbestämmande och arbetar aktivt med erfarenhetsutbyte där teammedlemmarna har mycket goda möjligheter att påverka sitt eget arbete och sin vardag.

Du blir en del av ett team med god sammanhållning där prestigelöshet, glädje, engagemang och samarbete står högt i fokus. Teamen gör också bland annat sociala aktiviteter tillsammans på fritiden så som bowling och brädspelskvällar för de som har intresse och möjlighet.

Kontinuerlig dialog och lyhördhet för just dina önskemål är en självklarhet, allt för att vi ska hitta just din motivation och drivkraft framåt hos oss på Combitech.

VEM ÄR DU?

Du är en driven utvecklare som arbetat med utveckling några år. Ditt primära fokus ligger inom mjukvaruutveckling, systemutveckling eller i kombinationen av båda delarna. För att trivas hos oss i rollen som konsult i något av inhouse-teamen tror vi att du vill växa i en företagskultur där din utveckling värderas lika högt som din balans i livet. Du motiveras av samarbete och känner en passion för teknik.

Du har erfarenhet inom C/C++, C#, Java eller Python och trivs med att jobba enligt agila principer som Scrum och Kanban. Erfarenhet inom säkerhetskritisk mjukvaruutveckling, functional safety, artificiell intelligens, machine learning, signal- eller bildbehandling, sensor- eller reglerteknik är meriterande. Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande.

KOM & GÖR SKILLNAD
Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

 

Dela detta jobb

Mjukvaruutvecklare till inhouse-team i Linköping

Combitech AB