itjobb.se

Mjukvaruutvecklare till UMS Skeldar i Linköping

Företag We tech talents
Ort
Utgår

2019-07-21

Ansök nu

Mjukvaruutvecklare till UMS Skeldar i Linköping

Om uppdraget

We Tech Talents söker just nu för UMS Skeldars räkning en
mjukvaruutvecklare som ska ingå i deras utvecklingsteam. Här får du möjligheten att arbeta i ett team som präglas utav en teknisk höjd, gemenskap, frihet underansvar liksom utrymme för att arbeta innovativt och nytänkande. I rollen som mjukvaruutvecklare kommer du att ha ett enhetligt perspektiv som innefattar utveckling och underhåll av UAS-system.

Arbetsuppgifter

I en roll som mjukvaruutvecklare hos vår kund UMS Skeldar kommer du att arbeta med utveckling av dels farkost dels de markstationer som de obemannade helikoptrarna opereras ifrån. Ditt ansvarsområde kommer dels vara att driva på utvecklingen framåt av de system som används till produkterna dels arbeta aktivt med underhåll och felsökning. Du kommer få chans att arbeta med hela utvecklingskedjan där du skapar kod, testar koden samt dokumenterar ditt arbete. I rollen som mjukvaruutvecklare har du en bred och varierad roll där du som individ har stort chans att påverka din roll framåt. Dessutom får du ett varierat arbete från start där ingen dag är den andra lik. Vilket gör denna roll unik och intressant är att du har hangaren vägg i vägg så att du lätt kan kommunicera med tekniker och provare som arbetar med driftsättning av produkterna. Du får chans att känna och klämma på produkterna samt får ett självklart och nära samarbete med övriga kollegor på UMS Skeldar.

För att trivas i rollen som Mjukvaruutvecklare har du förmågan att se både användarperspektivet liksom säkerhetsperspektivet i det du utvecklar samtidigt som du får visa prov på din kreativitet och innovation i ditt arbetssätt. Som problemlösare är det också viktigt att du har ett sinne för detaljer och alltid strävar efter att nå en hög kvalité i din kod.

Du kommer även få utrymme till att vara med och påverka i verksamhetens expansion då de besitter höga ambitioner om framtiden. Vidare är du som person driven i allt du tar dig an, ansvarsfull och att du vågar utmana dig själv i att ständigt utvecklas och ompröva dina kunskaper och kompetenser. Dessutom bidrar du med nya idéer och tankesätt i ditt team så att teamet i sig utvecklas längs vägens gång.

Vi söker dig som

För att passa in i rollen som mjukvaruutvecklare ser vi att du har en högskoleexamen inom datateknik eller mjukvaruteknik (eller motsvarande)

Du har goda kunskaper i C++. Vi ser även det som meriterande om du besitter kunskaper i Java, C# och/eller Python.

Vidare talar och skriver du svenska och engelska.

Vår kund UMS Skeldar är just nu i en tillväxtfas där produktionen av UAS-plattformen Skeldar v-200 för den militära och den civila marknaden växer över hela världen. Du kommer ingå i ett bolag där du får chans att utveckla framtidens teknik och få chans att tillhöra ett seniort team som uppmuntrar till kreativitet, samarbete och innovation. Vill du arbeta som mjukvaruutvecklare nära produktion och kund – sök då tjänsten redan idag eller tipsa om en vän!  

Om företaget

UMS Skeldar startade år 2016 och består av utveckling och tillverkning av obemannade helikoptrar. Vidare förser UMS Skeldar också med utbildning, utprovning samt underhåll av samtliga av de system som ingår, exempelvis markstationer och dataterminaler. UMS Skeldar är i en tillväxtfas nu där intresset för deras produkter har stärkts runt om i hela världen. Produkten, Skeldar V-200, har kommit att användas dels inom militärt område men också inom det civila. Vill du arbeta på ett högkvalificerat företag som ständigt arbetar med ny teknik och utveckling, sök tjänsten redan idag så berättar jag mer om företaget vid en intervju.

Startdatum

Start enligt överenskommelse.

Om oss

Ansatsen till We Tech Talents är ”En god teknisk utbildning ska löna sig” och detta är något som genomsyrar hela företaget. We Tech Talents ska vara en plats där ingenjörer tidigt i sina karriärer får de villkor de förtjänar på arbetsmarknaden, en arbetsgivare där medarbetarna verkligen trivs och utvecklas. 

Vi tror på att ha roligt tillsammans och att utmana i nya tankebanor på konsultmarknaden för juniora ingenjörer –”en god teknisk utbildning ska löna sig.”

Läs mer om oss här!

Vårt erbjudande till dig

  • Konkurrenskraftig fast månadslön 
  • Utbildningspaket
  • Individanpassat ledarskap och närvarande konsultchef
  • Möjlighet till pensionsrådgivning

Du kommer inledningsvis börja arbeta som konsult hos oss där vi tillsammans skapar de rätta förutsättningarna för dig så att du ska lyckas i rollen som mjukvaruutvecklare så att du på sikt kan ta en anställning hos UMS Skeldar.

Övrig information

Arbetsplatsen är förlagd i Linköping

Dela detta jobb

Mjukvaruutvecklare till UMS Skeldar i Linköping

We tech talents