itjobb.se

Modis expanderar och söker systemutvecklare

Företag Modis Sweden AB
Ort
Utgår

2019-12-28

Ansök nu

Modis expanderar och söker systemutvecklare

Är du en erfaren utvecklare och brinner för IT? Då kan detta vara rollen för dig hos ett spännande bolag.

 

Arbetsuppgifter

 

Du kommer i rollen som systemutvecklare både arbeta med nyutveckling samt med förvaltning av system. Du kommer vara en del av ett team som levererar C# PC-applikationer. Fortsättningsvis kommer du även att arbeta med tekniker och ramverk i framkant såväl som med välbeprövade lösningar och metoder. Du kommer att vara involverad i hela livscykeln från idé och utveckling av nya funktioner till att upprätthålla och förvalta befintlig funktionalitet. Samarbete med andra utvecklare och UX designer kommer vara en naturlig del av din vardag.

Vi söker dig som

  • Har 3-5 års erfarenhet av systemutveckling
  • Har kunskaper inom C#
  • Har kunskaper inom MVVM & WPF
  • Har god vana i inbyggda system
  • Har Högskole- eller universitetsutbildning, sannolikt inom data- och systemvetenskap eller någon ingenjörsutbildning
  • Har vana att utvärdera olika tekniska lösningar

Vi ser att det är avgörande att du är lösningsfokuserad med god kommunikativ förmåga och kan vägleda, inspirera och kan kompetensutveckla teamet framåt. Vi söker dig som är prestigelös, strukturerad och målinriktad och sätter kunden i fokus. Vidare är det viktigt att du är kvalitetsmedveten och har ett naturligt driv. Du trivs med att jobba under eget ansvar, såväl självständigt som i grupp, och du är van vid att ta egna initiativ. Du har ett strukturerat arbetssätt, är logisk, noggrann och har god dokumentationsförmåga.

Om Modis

Vi expanderar och finns nu även i Jönköping!

På Modis strävar vi ständigt efter att hjälpa våra kunder och konsulter att bli framgångsrika. Som konsult är du vår högsta prioritet och när du behöver oss kommer vi att vara där för dig. Vi introducerar dig i vår verksamhet, våra nätverk och våra kunder. Dina synpunkter värdesätts och för att hålla oss i framkant är du aktiv i Modis affärsutveckling och tillsammans skapar vi erbjudanden till marknaden. Genom att bli vår kollega kommer din vardag som konsult vara varierad med uppdrag i olika projekt i diverse branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Som konsult omfattas du av kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård, friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att vi ska få mer av varann ordnar vi regelbundet med sociala aktiviteter. Modis levererar en bred bas av tjänster och kompetenser inom IT/Teknik-konsult- och specialistmarknaden. Vår verksamhet har sin grund i våra värderingar och våra tjänster präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet. Modis finns representerade i USA, Kanada, Europa med över 100 kontor och med mer än 600 000 kollegor i uppdrag varje dag.

Låter detta intressant? Då ska du söka till oss så snart som möjligt. Du ansöker via vårat formulär på våran hemsida. Notera att vi inte tar emot ansökningar via mejl utan du ansöker genom att registrera din profil och bifoga din ansökan via länken nedan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Dela detta jobb

Modis expanderar och söker systemutvecklare

Modis Sweden AB