itjobb.se

Modis i Jönköping söker systemadministratörer inom Linux

Företag Modis Sweden AB
Ort
Utgår

2019-12-28

Ansök nu

Modis i Jönköping söker systemadministratörer inom Linux

Är du en systemadministratör med erfarenhet av Linux och letar efter varierande jobb där du får göra skillnad från dag ett? Modis expanderar i Jönköping och söker nu efter just dig. 

Arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som vill arbeta brett med support av databaser, nätverk, applikationer och servar. Du kommer att arbeta med att ta fram lösningar och bygga upp ett ramverk för kundens fortsatta Linux utbyggnad. Drift av Linux maskiner samt driftsätta nya system och ta över driften av dessa kommer vara en naturlig del i din vardag.

Vi söker dig som

  • Har mångårig erfarenhet av Linuxadministration
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
  • Har erfarenheter av att bygga upp stora servrar och klientmiljöer i Linux
  • Har ett stort säkerhetsfokus

För denna tjänst ser vi att du har erfarenhet av arbete med drift i större komplexa kundmiljöer. För att lyckas i rollen är du självgående, strukturerad och resultatorienterad. Du har ett intresse för teknik samt en vilja att ständigt vidareutvecklas. Vi tror du har förmågan att arbeta både individuellt samt som en del av en grupp. Ytterligare är du kundorienterad och har förmågan att prioritera och hantera flera processer som löper samtidigt.

Om Modis

Vi expanderar och finns nu även i Jönköping!

På Modis strävar vi ständigt efter att hjälpa våra kunder och konsulter att bli framgångsrika. Som konsult är du vår högsta prioritet och när du behöver oss kommer vi att vara där för dig. Vi introducerar dig i vår verksamhet, våra nätverk och våra kunder. Dina synpunkter värdesätts och för att hålla oss i framkant är du aktiv i Modis affärsutveckling och tillsammans skapar vi erbjudanden till marknaden. Genom att bli vår kollega kommer din vardag som konsult vara varierad med uppdrag i olika projekt i diverse branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Som konsult omfattas du av kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård, friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att vi ska få mer av varann ordnar vi regelbundet med sociala aktiviteter. Modis levererar en bred bas av tjänster och kompetenser inom IT/Teknik-konsult- och specialistmarknaden. Vår verksamhet har sin grund i våra värderingar och våra tjänster präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet. Modis finns representerade i USA, Kanada, Europa med över 100 kontor och med mer än 600 000 kollegor i uppdrag varje dag.

Låter detta intressant? Då ska du söka till oss så snart som möjligt. Du ansöker via vårat formulär på våran hemsida. Notera att vi inte tar emot ansökningar via mejl utan du ansöker genom att registrera din profil och bifoga din ansökan via länken nedan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Dela detta jobb

Modis i Jönköping söker systemadministratörer inom Linux

Modis Sweden AB