itjobb.se

Vår kunds IT-verksamhet har vuxit i snabb takt och stöttar och levererar allt fler produkter internt samt till externa kunder. Arbetet sker med den senaste tekniken och målet är att erbjuda tillförlitliga och säkra tjänster. För att hålla kvalitet i vår leverans behöver de nu anställa en SQL DBA.
 
I den här rollen får du möjlighet att utveckla dina färdigheter genom att lära och tillämpa några av de senaste teknikerna medan du hjälper till att utveckla företaget. Du får också chansen att utvecklas som individ, samtidigt som du arbetar i en kreativ, mångsidig och rolig miljö hos ett snabbt växande och framgångsrikt företag.

Tjänsten är en direktrekrytering så anställningen blir direkt hos vår kund.

Arbetsuppgifter

- Administrera vår MS SQL-miljö
- Felsökning och lösa databasintegritet, prestanda, blocking och deadlocking, replikering, log shipping, säkerhetsrelaterade ärenden etc.
- Förbättra utvecklings- och testmiljöer
- Samarbeta med befintlig DBA med databasadministration och bidra till att förbättra avdelningen med idéer, automation eller processer
- Hög tillgänglighet och katastrofåterställning (tillgänglighetsgrupper och grupperingar)
- Felsökning av prestanda
- Indexunderhåll
- Bidra till att utforma infrastrukturen
- Dokumentation, säkerhetskopiering och återställning
- Övervakning (Redgate)

Din profil och kvalifikationen

- Minst 4 års arbete som MS SQL DBA
- Microsoft SQL Server Administration kännedom (2014 och uppåt)
- Praktisk erfarenhet av felsökning av prestanda, frågeställning och optimering
- Kommunikations- och problemlösningsförmåga
- God förståelse för automatisering
- Möjlighet att arbeta självständigt med minimalt ledarskapsövervakning
- Bekväm med samarbete, öppen kommunikation och att nå över funktionella gränser
- En grundlig förståelse för systembehov

Vad vi erbjuder
En dynamisk och snabbare Fintech-miljö med ett team av drivna och flexibla individer. Vi gillar utmaningar, personlig tillväxt och du kommer att kunna utvecklas inom företaget. Vi har en inlärnings- och utvecklingsfokuserad miljö med inriktning på kunskapsdelning och träning. Vi arbetar hårt för att skapa en arbetsplats som är mångsidig och inkluderande, där du kan ha en bra balans mellan arbete och liv och älska det arbete du gör.
 När det gäller kompensation så får du en attraktiv lön-, pensions- och försäkringsplan, tillsammans med 30 dagars semester och bra personalrabatt på inköp.
 Centric är ett IT-företag med 370 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in våra konsulter eller låta oss göra hela jobbet. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras kollektivavtal med Unionen.
OBS! Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nå't. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Caroline Lindberg på tfn: 0734-159392 eller caroline.lindberg@centric.eu.

Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Logga

MS SQL DBA

Företag Centric
Ort
Utgår

2019-10-01

Ansök nu

Dela detta jobb