itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Nättekniker till E.ON

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

Nättekniker till E.ON

Har du ett stort intresse för energibranschen och vill ta chansen att bli en del av E.ON? Vi söker dig med praktisk erfarenhet. Här ges du möjligheten att komma in i en utvecklande och utmanande roll hos en av marknadens mest attraktiva arbetsplatser. Låter det här som nästa steg i din karriär? Sök idag!

Om tjänsten

I team Kundleverans i Malmö jobbar och ansvarar du för samtliga kunddrivande projekt inom lokalnätet i Södra Skåne. Teamet arbetar engagerat och gränsöverskridande tillsammans med E.ONs kunder för att bygga ett hållbart samhälle och driva utvecklingen mot framtidens elnät. Enheten som de ingår i, Anslutning och Service, genomgår en dynamisk fas och den här rollen är ett steg vi tar för att bättre kunna driva samhällets energiomställning.

Din närmsta chef tror på ett ledarskap där teamet ges bästa möjliga förutsättningar för att samarbeta. Team och lagarbete är det viktigaste! Han har alltid dörren öppen och uppmuntrar till nyfikenhet, förbättringsförslag och personlig utveckling. Det finns också ett stort fokus på att ha kul på jobbet och att tillsammans skapa en bra arbetsmiljö.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos E.ON. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget.

E.ON arbetar ständigt för att vara ledande i arbetet för en bättre miljö och skriver ”Vi har bestämt oss. Nu skapar vi en bättre morgondag. För våra kunder, för oss själva, för vår planet. På E.ON arbetar vi för fullt med att förnya Sverige. Senast 2025 lovar vi att allt vi producerar och erbjuder kommer från 100 % förnybar eller återvunnen energi. Vi gör det enkelt att leva hållbart.”

Arbetsuppgifter

Du kommer bli en representant för E.ON ute mot deras kunder samt entreprenörer och underentreprenörer. Din vardag är dynamisk men vanligt förekommande moment kan vara att hantera frågor om grävningsjobb och reparationer, diskutera ledningsflyttar och svara på frågor efter felavhjälpning.

Tjänsten passar dig som har ett intresse för el och som nu vill utvecklas vidare. Kanske har du också en elbakgrund och vill utvecklas vidare inom energibranschen. Ambition och driv är två nycklar för att du ska lyckas i din roll på E.ON. Här är en chans för dig som vill få en stor inblick i E.ON och lära dig mycket på kort tid.

Vi söker dig som

 • Har praktisk erfarenhet av att arbeta med el, gärna i fält

 • God elkraftskunskap och erfarenhet av projekteringen eller enklare nätberäkningar

 • Är flytande i det svenska språket

 • Har ett stort tekniskt intresse för att förstå elnätet, hur det är uppbyggt och fungerar

Det är också meriterande om du

 • Har praktisk erfarenhet av eldistribution och entreprenad

 • Har gymnasie- eller YH-utbildning med elkrafts- eller eldistributionsinriktning

 • Vi ser gärna att du har god anläggningskunskap samt är förtrogen med EBR konstruktioner, föreskrifter och ledningsdimensionering

Som person är du:

 • Noggrann

 • Problemlösande

 • Relationsskapande

Övrig information

 • Start: Efter överenskommelse

 • Omfattning: Heltid 6 månader med god chans till förlängning

 • Placering: Malmö

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och E.ONs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Information om företaget

E.ON är ett företag som befinner sig på en spännande utvecklingsresa. De fokuserar mer än någonsin på att utveckla sina kundrelationer, växa med kundnära energilösningar samt skapa nya affärsupplägg för att optimera energi- och fastighetssystem. E.ON arbetar engagerat och gränsöverskridande tillsammans för att öka deras kunders konkurrenskraft och bygga ett hållbart samhälle.

Dela detta jobb

Nättekniker till E.ON

Academic Work