itjobb.se

Nättestare på deltid till 3!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2019-09-26

Ansök nu

Nättestare på deltid till 3!

Är du student och har ett intresse för teknik och IT? I utvecklingen av det befintliga 4G – nätet söker vi nu för Hi3G’s räkning en nättestare på deltid. Du tar dig runt i Stockholmsområdet med bil för att utföra tester, därför ska du trivas i en självständig ansvarsroll som är mycket flexibel. Ta chansen till att få ett spännande deltidsjobb samt en bra merit på ditt CV genom att skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Academic Work söker för Hi3G’s räkning en testare på deltid som kommer testa Hi3G’s mobilers nät- och radiomottagning.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos Hi3G. Vår kund är en av de största aktörerna inom kommunikationslösningar och mobiltelefoni. Företaget är världsledande inom 3G, 4G och mobilt bredband.

Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Arbetsuppgifter

Som testare kommer att utföra tester på mobiltelefoners nät –och radiomottagning för att se vad som sker vid olika moment. Resultaten av testerna dokumenteras löpande i olika scheman för att utvecklingsarbetet ska kunna fortgå. Testerna utförs ute på fältet vilket gör att tjänsten innebär mycket bilkörning och flexibilitet. Du kommer således på eget ansvar utföra testerna på förutbestämda rutter runt om i Stockholmsområdet.

Du kommer som testare utgöra en avgörande del i Hi3G’s tekniska utveckling och vi ser därför att du har ett stort intresse för branschen och tekniken. Som testare kommer du att arbeta allt mellan 3 dagar i veckan till 2 dagar var tredje vecka, beroende på Hi3G’s behov. Du måste därför vara beredd på att uppdragets omfattning kan variera från månad till månad. Vi förväntar oss därför att du är mycket flexibel och arbetsvillig.

Du kommer initialt få en upplärning och överlämning av personen som idagsläget har rollen och därmed få förutsättningarna för att snabbt komma in i arbete.

Vi söker dig som

  • Ha minst ett och ett halvt år kvar av sina studier vid universitet eller högskola inom ett tekniskt område, gärna inom IT, datateknik, nätverk eller annat relevant område.

  • Trivs med flexibla arbetstider och är flexibel själv när det kommer till arbete

  • Har god vana av att arbeta i PC- miljö

  • Har B-körkort och trivs med att köra bil

  • Behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift

Som person är du pålitlig, noggrann och tar gärna egna initiativ. Du kommer att utföra stora delar av arbetet på egen hand och det är därför viktigt att du är självgående och tycker om både eget ansvar och problemlösning. Det är dessutom viktigt att du har tålamod då du kan behöva utföra ett och samma test flera gånger om.

Har du frågor kring tjänsten besvaras dessa på mail stn04@academicwork.se under kontorstid. Ange gärna annonsid i ditt mail. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Nu kan du också söka jobbet via mobilen eller surfplattan.

START: Omgående

OMFATTNING: Deltid, långsiktigt

ARBETSTID: Varierande, ca. 16 timmar i veckan

PLATS: Storstockholm

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Information om företaget

Hi3G är en värdsledande mobiloperatör med specialisering på 3G och 4G. Företaget erbjuder en rad olika mobila tjänster gentemot privat -och företagsmarknad. 3G-gruppen har en snabb och stark tillväxt med mer än 27 miljoner kunder i Europa.

Dela detta jobb

Nättestare på deltid till 3!

Academic Work