itjobb.se

Är du den alla bekanta vänder sig till när det strular med nätverk och teknik? Vi är på jakt efter dig som är teknisk kunnig och har ett stort intresse för nätverk och drift! 

Open är ledande i Norden på betallösningar och har på bara ett fåtal år dubblerat sin personalstyrka. Med en tydlig ambition att fortsätta expandera söker man nu efter ytterligare en duktig nätverksinstallatör till sitt team på Lindholmen!

Rollen
Som Nätverksinstallatör på Open kommer du jobba i en innovativ miljö med både en imponerande och spännande kundlista och tjänster som utvecklas för pc, mobil och terminaler.

Du kommer att följa hela processen från möte till leverans. Genom att förstå kundens verksamhet och betalmönster kommer du att ge råd åt kund, installera och konfigurera mjukvara och följa upp leveransen med eventuella justeringar.

Arbetsuppgifterna innefattar:

• kundmöten tillsammans med säljare
• Konsultera kunden om lämpliga lösningar
• Installation av kassa- och betalterminaler
• Konfigurera mjukvara till kassasystemen
• Arbeta med 1st och 2nd-line support mot befintliga kunder 
• Beredskapstjänst för att snabbt kunna rycka ut till kunder

Du erbjuds
För att lyckas i din nya roll kommer du få följa med en mer senior kollega för att på sikt ta hand om kunder på egen hand. Tanken är att du framöver även specialiserar dig inom något av Opens 10 produkter och därefter kunna bistå teamet med djupare kunskap. För att lära känna verksamheten, kollegor, produkten och kulturen kommer du i början vara på kontoret på Lindholmen. I anställningen ingår tjänstebil.

Din profil
Vi söker efter dig som har ett gediget IT intresse och som gillar att förklara och hitta lösningar på problem. Som teknisk expert krävs det också att du har en förtroendeingivande personlighet med lite skinn på näsan. Du har ett strukturerat och självgående arbetssätt.

För att vara aktuell för tjänsten krävs:

- God kunskap inom nätverk genom relevant arbetslivserfarenhet eller motsvarande
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
- B-körkort

Bra att veta!
Du kommer bli anställd som TEMP-TEAM konsult där du omfattas av kollektivavtal, friskvårdsbidrag och en personlig kontaktperson för att säkerställa att du kommer väl tillrätta på din nya arbetsplats. På sikt finns mycket goda möjligheter till anställning direkt hos kund.
Tjänsten är på heltid, med tillträde enligt överenskommelse

Intresserad?
Låter tjänsten som Nätverksinstallatör som klippt och skuren för just dig? Tveka inte att sök redan idag då vi har ett löpande urval. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Rekryterare Hanie Jadidi, 0708-58 55 10 på TEMP-TEAM Rekrytering & Personaluthyrning.

Logga

NÄTVERKSINSTALLATÖR TILL OPEN!

Företag Temp Team
Ort
Kategorier
Utgår

2019-07-26

Ansök nu

Dela detta jobb