itjobb.se

Nätverkskonsult

Företag Atea Sverige AB
Ort
Kategorier
Utgår

2018-09-09

Ansök nu

Nätverkskonsult

Är du en lagspelare som vill ta steget upp till landslaget? Atea i Östergötland fortsätter att växa och just nu söker dig som vill jobba som nätverkskonsult med fokus på implementation och design. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it-infrastruktur.  

"På Atea gäller frihet under ansvar och det finns en möjlighet att planera sin egen vardag. Det är kul att gå till jobbet när man vet att arbetsuppgifterna är varierande, och att man har stöttning från både kompetenta kollegor och bra chefer. Här är det tillåtet att göra fel för att hitta lösningar och det finns gott om utvecklingsmöjligheter." – Tom Lindhlom, Systemkonsult inom kommunikation på Atea Östergötland.  

Din roll i laget  

I rollen som konsult inom nätverk kommer du att hjälpa kunder med att implementera och designa både nya och befintliga nätverk. Som konsult blir du involverad i diskussioner hos våra kunder om hur it-lösningar på bästa sätt kan moderniseras, förbättras och effektiviseras. Du arbetar med att ta fram lösningar som ligger i linje med kundens strategi. Arbetet kommer att utföras både självständigt och i grupp. Hos oss erbjuds du en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.  

Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som nätverkskonsult är:  

• Implementera och designa nätverk.  

• Leda kunden till de bästa lösningarna inom kommunikationsområdet.  

• Arbeta i linje med kundens strategi och verksamhet.  

Vårt erbjudande till dig  

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.  

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  

Som person känner du troligtvis igen dig på följande:  

Du är ansvarsfull, strukturerar ditt arbete självständig och driver processer vidare. Genom att vara lyhörd, kommunikativ och lösa konflikter konstruktivt samarbetar du väl med andra. Du är noggrann samt mån om att uppnå en god kvalité och uppsatta mål. Med god förmåga att anpassa dig till ändrade omständigheter uppfattas du som flexibel. Du har teknisk erfarenhet inom switching och trådlöst närverk gärna i kombination med certifieringar inom CCNA, CCNP eller motsvarande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  

För att lyckas i tjänsten som nätverkskonsult bör du ha följande kompetens:  

• Ha arbetat några år med nätverk och kommunikation.  

• Ha arbetat med switching och trådlöst nätverk, gärna Cisco och HPE/Aruba.  

• Det är meriterande med kunskap inom routing, brandväggar, IP-telefoni, kommunikationssäkerhet och NetScaler.  

Vill du bli en del av landslaget?  

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Christer Petersson, konsultchef, via christer.peterson@atea.se alternativt telefonnummer 011 – 19 46 23. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.  

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.  

Varmt välkommen med din ansökan!  

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.  

Dela detta jobb

Nätverkskonsult

Atea Sverige AB