itjobb.se

Nätverkskonsulter sökes!

Ort
Utgår

2019-08-03

Ansök nu

Nätverkskonsulter sökes!

Botar du vår NÄTVÄRK? 

Vårt coola nätverksteam i Stockholm behöver förstärkning! Vill du vara med och bota vår Nätvärk?

Intresserad av att arbeta som konsult med varierande uppdrag och tycker det skulle vara roligt med något nytt och ingå i ett glatt och socialt team? Kontakta oss! 

Vi letar efter dig som kan hantera routrar och switchar. Du har en fallenhet för felsökning av befintlig och ny nätverksutrustning, samt installation och test. Vi ser gärna att du vill arbeta med virtualisering och automatiserade miljöer. 

Vi erbjuder varierande, utvecklande och utmanande uppdrag.

Våra önskemål
Du som söker har gått en relevant utbildning. Som person trivs du med att ta ansvar och du trivs med att arbeta i team. Du har god kommunikationsförmåga på svenska och engelska. 

För att passa in i konsultrollen är det viktigt att du har en positiv inställning, är flexibel och arbetar bra i grupp.  

Det är meriterande om du är bekant med följande:

  • VSS (Virtual Switching System)
  • BGP
  • Infoblox
  • MPLS
  • Har bred kunskap om routingprotokoll, brandväggar och nätverkssäkerhet
  • Kompetens motsvarande certifiering såsom CCNA/CCNP

Lexicon IT-Konsult 
Hos oss på Lexicon IT-konsult arbetar du i en platt organisation där det finns gott om möjligheter till utveckling. Vi tror på långsiktighet där du får möjligheter till utbildning och ett ömsesidigt utbyte med kompetenta medarbetare. Vi erbjuder fast lön och fast anställning i kombination med andra fördelaktiga förmåner som kollektivavtal och friskvårdsbidrag.

På Lexicon IT-konsult tror vi på gränsöverskridande gemenskap mellan alla anställda, även om vi inte befinner oss på samma kontor. Vi arrangerar regelbundet konsultträffar och umgås via andra aktiviteter. Hos oss räknas alla och det är precis så vi gillar att ha det. 

Övrigt
Vi erbjuder tillsvidareanställning med fast månadslön. Vi tillämpar sex månaders provanställning, inklusive förmåner. Omgående start med hänsyn till uppsägningstid. 

Plats: Stockholm

Ansökan:
Låter detta intressant? Vänta inte! Skicka in din ansökan till oss på Lexicon IT-Konsult! 

För att ansöka skickar du in ditt CV till oss. Länka gärna din LinkedIn-profil. 

Om oss

På Lexicon IT-konsult ser vi våra anställda som vår bästa resurs. Vi lägger stor vikt vid laget, ambition och engagemang. Tillsammans vill vi växa och samtidigt få våra anställda att växa. Detta gör vi genom att utvecklas och utmanas, både på varierande uppdrag och genom utbildning, men framförallt genom vårt eget nätverk av duktiga konsulter. Hos oss arbetar ett brett spektrum av konsulter, från juniora personer som är i början av sin karriär till mer seniora personer som har mycket erfarenhet att dela med sig av. Tillsammans har vi skapat en arbetsmiljö med högt i tak och utrymme för personlig och teknisk utveckling. Idag är vi ca 180 anställda inom koncernen men vår målsättning är att bli fler. Tillsammans lär vi oss och utvecklas och skapar vi ett arbetsklimat som präglas av gemenskap. Kika in på vår hemsida om du vill veta mer: www.lexiconitkonsult.se

Dela detta jobb

Nätverkskonsulter sökes!

Lexicon IT-konsult