itjobb.se

Centric växer och vi söker nu förstärkning av flera nätverkstekniker till vår kund i Växjö. Du kommer att vara anställd av Centric men arbeta som konsult ute hos vår kund.

Arbetsuppgifter
Som nätverkstekniker hos Centric kommer du arbeta som konsult ute hos vår kund och svara för den dagliga driften och den fortlöpande utvecklingen av den lokala nätverksmiljön så som installation, konfiguration, felsökning och drift av nätverksmiljöer i olika storlekar, arbete med routrar, switchar och brandväggar.

Din profil och kvalifikationen
Vi söker dig med minst ett års erfarenhet av arbete som nätverkstekniker. Du är van vid Ciscomiljöer, har erfarenhet av Juniper och Fortinet och vi ser gärna att du har en CCNA inom Routing och Switching.

Är du noggrann och ser helheten hos kunden så kan du vara den vi söker. Vi ser även att du vill utvecklas och vara med i projekt där du kan lära dig och ta dig an uppgifter som du inte gjort tidigare. Om du har flera certifieringar inom Cisco är det en fördel. Vi ser även att du kan hantera uppdragsgivare och har lätt för att samarbeta med kund och kollegor.

Eftersom kunden kommunicerar på svenska är det ett krav på att du kan behärska svenska skriftligt och muntligt.

Som person är du konsultmässig och har ett genuint tekniskt intresse. Du kommer att vara en viktig del i vår kunds IT-miljö och det är därför viktigt att du har förmåga att se helheten i en utvecklings- och leveransprocess mot kund.
Vad vi erbjuder
Att jobba på Centric är roligt. Inte bara för att vi är ett glatt och inspirerande företag, utan även för att vi hjälper dig att nå dina personliga mål. Vi tycker nämligen att alla våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, oavsett om de är juniorer eller har några år på nacken. Därför erbjuder vi alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Och inte nog med det – du som konsult får även lägga upp en individuell utbildningsplan utifrån dina speciella intresseområden, där vi tar notan för både studiematerial och certifieringar. Hos oss på Centric kommer du snabbt in i gemenskapen genom våra interna och externa aktiviteter där vi träffas och hittar på något roligt tillsammans.

OBS! På Centric är din utveckling i centrum och nu påbörjar vi den resan redan på första intervjun. Alla som jobbar med IT vet att det är superviktigt att hålla sig uppdaterad. Att dessutom vara certifierad är ett värdefullt kvitto på din kompetens som du har nytta av oavsett arbetsgivare och uppdrag. För att visa att vi på Centric förstått hur viktigt detta här kommer får du nu redan på första intervjun skriva ett valfritt MOS (Microsoft Office Specialist) eller MTA (Microsoft Technology Associate) certifikat till ett värde av 1200 kr. Blir det aktuellt med flera intervjuer får du självklart skriva fler cert. Fattar vi sedan tycke för varandra och du blir anställd – ja, då får du skriva ännu fler cert. På Centric tror vi på kompetensutveckling och bjuder gärna på certifieringar.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Karin Hallén på tfn: 0734-159 360 eller karin.hallen@centric.eu.

Centric är ett IT-företag med över 350 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega kompetensföretagen och Unionen.

Centric är certifierat av ”Great Place To Work” som utför världens största arbetsplatsstudie.

OBS! Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, tekniker, IT-tekniker, it - tekniker, nätverk, nätverkstekniker, nätverks tekniker, nätverks-tekniker, nätverkskonsult, konsult, Consultant, data, IT technician, Växjö.


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Logga

Nätverkstekniker

Företag Centric
Ort
Utgår

2019-04-30

Ansök nu

Dela detta jobb