itjobb.se

Nätverkstekniker

Företag Modis Sweden AB
Ort
Utgår

2020-06-03

Ansök nu

Nätverkstekniker

Rollen som nätverkstekniker en bred roll som innebär att du kommer arbeta med kundens infrastruktur. Du kommer huvudsakligen arbeta med brandväggs/LAN/WAN/WLAN-frågor. Du kommer att få ta delansvar i projektarbete och arbeta som drivande inom olika uppdrag. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta:

• Optimering, konfigurering och analysarbete av befintlig infrastruktur

  • Felsökning av komplexa problem
  • Backup och recovery
  • Rollen innebär optimering, konfigurering, och analysarbete av befintlig infrastruktur

Vem är du:

Vi söker en person med relevant utbildning och arbetslivserfarenhet som inte räds nya utmaningar och som snabbt kan skaffa sig en helhetsbild. Du bör vara initiativrik och van att arbeta självständigt såväl som i grupp. Att kunna uttrycka sig väl i tal och skrift på både svenska och engelska är ett krav.

Du ska ha kompetens och erfarenhet av att ha arbetat med större säkerhetskritiska lösningar inom Windows 7/Windows 10. Du bör ha erfarenhet av MS Exchange, MS SQL och MS Office. Du får gärna vara MCSE-certifierad.

Har du dessutom erfarenhet av, eller kunskap om, kopplingar mellan Windows- och Unix-miljöer, applikationsintegration, datalagring och backup, så är det ett stort plus. Även erfarenhet av projektledning eller delprojektledning är meriterande.

Önskvärda kunskaper:

• Brandväggar såsom FortiGate och Check Point

  • Cisco routrar och switchar
  • Netscaler
  • Powershell
  • ISE
  • Nagios
  • Cacti
  • SCOM

Om Modis

På Modis strävar vi ständigt efter att hjälpa våra kunder och konsulter att bli framgångsrika. Som konsult är du vår högsta prioritet och när du behöver oss kommer vi att vara där för dig. Vi introducerar dig i vår verksamhet och våra kunder. Dina synpunkter värdesätts och för att hålla oss i framkant är du aktiv i Modis affärsutveckling och tillsammans skapar vi erbjudanden till marknaden.

Genom att bli vår kollega kommer din vardag som konsult vara varierad med uppdrag i olika projekt i diverse branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Som konsult omfattas du av kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård, friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att vi ska få mer av varann ordnar vi regelbundet med sociala aktiviteter.

Modis levererar en bred bas av tjänster och kompetenser Inom IT, Engineering och Life Science. våra tjänster präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet. Modis finns representerade i USA, Kanada, Europa med över 100 kontor och med mer än 600 000 kollegor i uppdrag varje dag.

 

Låter detta intressant?

Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och intervjuer sker löpande under rekryteringsprocessen. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida via länken/formuläret nedan.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Nätverkstekniker

Modis Sweden AB