itjobb.se

logga

Nätverkstekniker

Ansök nu

Nätverkstekniker

Rollen som nätverkstekniker en bred roll som innebär att du kommer arbeta med kundens infrastruktur. Du kommer att få ta delansvar i projektarbete och arbeta som drivande inom olika uppdrag. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta::

 • Jobba i 3:e linjen som nätverkstekniker.
 • -Lösa ärenden kopplade till kunds nätverk.
 • -driva/delta i förändringar i IT miljön
 • -delta i utredning och lösning av problemärenden

Kompetenskrav:

 • -Du kommer att jobba i kundens ärendehanteringssystem och behöver vara självgående till stor del och ha bra kunskap inom nätverksinfrastruktur.
 • -Läsa och förstå dokumentation
 • -Dokumentera förändringar/nyinstallationer
 • -Du kommer att åka ut till våra verksamheter och byta access switchar och accesspunkter som gått sönder/krånglar. Viktigt att kunna planera sitt arbete och vara bra på att hantera kundkontakter.
 • -Felsökning/regelhantering i brandvägg
 • -Kunden har produkter från : HP, Aruba, Cisco, Extreme, Fortigate. Du kommer att få lära dig det som är relevant inom resp. tillverkare för att kunna utföra jobbet.
 • - B körkort

Vem är du:

Vi söker en person med relevant utbildning och arbetslivserfarenhet som inte räds nya utmaningar och som snabbt kan skaffa sig en helhetsbild. Du bör vara initiativrik och van att arbeta självständigt såväl som i grupp. Att kunna uttrycka sig väl i tal och skrift på både svenska och engelska är ett krav.

Du ska ha kompetens och erfarenhet av att ha arbetat med större säkerhetskritiska lösningar inom Windows 7/Windows 10. Du bör ha erfarenhet av MS Exchange, MS SQL och MS Office. Du får gärna vara MCSE-certifierad.

Har du dessutom erfarenhet av, eller kunskap om, kopplingar mellan Windows- och Unix-miljöer, applikationsintegration, datalagring och backup, så är det ett stort plus. Även erfarenhet av projektledning eller delprojektledning är meriterande.

Om Modis

På Modis strävar vi ständigt efter att hjälpa våra kunder och konsulter att bli framgångsrika. Som konsult är du vår högsta prioritet och när du behöver oss kommer vi att vara där för dig. Vi introducerar dig i vår verksamhet, våra nätverk och våra kunder. Dina synpunkter värdesätts och för att hålla oss i framkant är du aktiv i Modis affärsutveckling och tillsammans skapar vi erbjudanden till marknaden.

Genom att bli vår kollega kommer din vardag som konsult vara varierad med uppdrag i olika projekt i diverse branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Som konsult omfattas du av kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård, friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att vi ska få mer av varann ordnar vi regelbundet med sociala aktiviteter.

Modis levererar en bred bas av tjänster och kompetenser inom IT/Teknik-konsult- och specialistmarknaden. Vår verksamhet har sin grund i våra värderingar och våra tjänster präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet. Modis finns representerade i USA, Kanada, Europa med över 100 kontor och med mer än 600 000 kollegor i uppdrag varje dag.

Låter detta intressant?

Sök då in till oss på Modis så snart som möjligt! Vi hanterar ansökningar löpande. Har du frågor gällande tjänsten, vilka Modis är eller konsultrollen så är du välkommen att skicka mail till peder.strom@modis.se

Dela detta jobb

logga
Nätverkstekniker

Modis Sweden AB