itjobb.se

Logo

Nätverkstekniker

Ansök nu

Nätverkstekniker

Arbetsplatsen

I Klippans kommun är vi 1600 kollegor som varje dag jobbar med samma fokus - att finnas till för våra invånare, företag och besökare. Vi är alla en viktig del av helheten och vill vara en kommun med stolta medarbetare och stolta Klippanbor. En röd tråd i vår strävan efter en gemensam kultur är att vi alla försöker leva efter våra kärnvärden "Vilja varandras framgång", "Våga sticka ut" och "Kul i jobbet".

Den politiska visionen är en kommun i utveckling där vi tillsammans skapar livskvalitet. Nyfiken? Läs mer på klippan.se/kollegaiklippan

IT 4K är en gemensam kommunal IT-driftsorganisation som i dagsläget servar 5 kommuner; Bjuv, Klippan, Perstorp, Åstorp och Örkelljunga. Vi är inne i en expansiv fas där vi utökar vår personalstyrka. IT 4K tillhör organisatorisk Klippans kommun och vårt kontor ligger beläget i Klippans centrum.

För mer information: http://www.klippan.se

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär huvudsakligen arbete med brandvägg och trådlöst nätverk.

Du kommer vara delaktig i vidareutvecklingen av IT-infrastrukturen tillsammans med chefer och tekniker från verksamheten för att långsiktigt möta kraven från våra verksamheter. Du har en bra uppfattning om nuvarande trender och en aktiv omvärldsbevakning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som med högt engagemang och skicklighet samt på ett självständigt och ett initiativrikt sätt klarar av att i en utvecklande miljö ta ansvar för drift, underhåll och utveckling av vår Tekniska Infrastruktur.

Du har arbetat inom IT branschen i ett antal år där merparten har haft fokus på infrastruktur som t ex kommunikationsutrustning, brandväggar och WiFi. Stort plus är även om du har arbetat med teoretisk framtagning av WiFi-heatmaps.

Du ska behärska svenska och engelska, då arbetsuppgifterna kräver dokumentation och kommunikation på dessa språk. För tjänsten krävs det att du har giltigt B-körkort.

Du behöver vara positiv, kommunikativ, noggrann, systematisk, kunna lyssna av andra och förstå deras behov, ha stor service- och ansvarskänsla samt kunna samarbeta med andra människor då mycket av arbetet sker i team i olika konstellationer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi tillämpar fortlöpande rekrytering.

Vi önskar att du lämnar löneanspråk i din ansökan.

Övrigt

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess arbetar vi i ett kompetensbaserat rekryteringsverktyg.

Som anställd i Klippans kommun kommer du få tillgång till Förmånsklippan, en portal full med förmåner.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Omfattning/Varaktighet

Heltid,

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Antal platser: 1

Kontaktpersoner

Torbjörn Ekdal , IT-Driftchef
Telefon 0435-28499
E-post torbjorn.ekdal@klippan.se

Fackliga kontaktpersoner
Fackliga företrädare nås genom kommunens kundtjänst Telefon 0435-280 00

Ange referens: C59427-2021-2
Sista ansökningsdag: 2021-08-31

Arbetsgivare
Klippans kommun
Kommunledningsförvaltningen - IT-Infrastruktur

Dela detta jobb

Logo
Nätverkstekniker

Klippans kommun