itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Nätverkstekniker

Ort
Utgår

2022-07-03

Ansök nu

Nätverkstekniker

Vi söker en driven och engagerad nätverkstekniker till ett uppdrag hos vår kund i Landskrona som behöver stärka upp sitt team. Du kommer bli en del av en växande IT-avdelning med fokus på utveckling och nytänkande.

Du kommer påbörja din anställning som konsult hos Centric för att sedan gå över till kund efter 6 månader. 

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som nätverkstekniker arbetar du primärt i den operativa dagliga driften av kundens plattform för managering, övervakning och konfiguration av deras nätinfrastruktur. Rollen innebär support, underhåll, felsökning, problemlösning samt utveckling av nätinfrastruktur, trådat och trådlöst. Ärendehantering ingår i supporten samt livscykelhantering och omvärldsbevakning av den tekniska plattformen.
 
Du kommer att vara en viktig spelare i att efterleva och vidareutveckla kundens IT-strategi. Du ska aktivt arbeta med att automatisera, förenkla och effektivisera driften så att mer tid går att lägga på utveckling och digitalisering av framtida tjänster. 

Din profil och kvalifikationer

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet som nätverkstekniker eller supporttekniker med fokus på nät och kommunikation. Som person är du framförallt serviceorienterad, lösningsfokuserad och kan snabbt anpassa dig till nya situationer. Det är viktigt att du kan arbeta fokuserat och självständigt, men du kommer även att samarbeta med övriga drift-, serviceoch systemtekniker. 
 
Övriga kompetenser

 • Goda kunskaper i nätverksinfrastruktur, design och dimensionering

 • Goda kunskaper om olika protokoll, ip-planering, och regelbaserad access

 • Goda kunskaper om trådlös kommunikation, design och dimensionering

 • God svenska i tal och skrift är ett krav

 • Eftergymnasial utbildning, t.ex. systemvetenskap eller annan relevant yrkesinriktad utbildning inom nät och kommunikation

 • Körkort och bil är ett krav

 
Meriterande

 • Goda kunskaper i HPE/Aruba ekosystem

 • Scriptning och automatisering med Powershell

 • 802.1x

 • VLAN

 • ITIL

 • Clearpass

 • IOT (LoRa, Zigbee, BLE)


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vad vi erbjuder

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Dela detta jobb

Logga
Nätverkstekniker

Centric Professionals AB