itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Nätverkstekniker

Ort
Kategorier
Utgår

2022-08-15

Ansök nu

Nätverkstekniker

Om du vill vara med och leverera kvalitativa tekniska tjänster till vår kund och jobba med teknik i framkant, så är detta Stockholmsuppdrag något för dig! Du kommer att få jobba med spännande produkter, lösningar och duktiga kollegor från hela världen. Vi söker dig som är nyfiken och vill lära dig mer och växa i din roll!

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att bygga vidare på sin karriär.

Uppdraget är på heltid och kommer att pågå tills vidare.

Arbetsuppgifter
Fokus i uppdraget kommer att ligga på att arbeta med installation, brandväggar, wireless, konfiguration, felsökning av switchar och routrar samt att sätta upp accesspunkter.

I rollen ingår arbete med nätdesign och implementation av kommunikationsutrustning. Du kommer att arbeta i både stora och små projekt med allt från löpande underhåll till att föreslå förbättringsåtgärder i kundens miljö.

Din profil och kvalifikationen
Krav
- Erfarenhet av Cisco routing & switching
- Erfarenhet av Fortigate 
Meriterande
- DNA Center
- Cisco ISE
- Cisco ASA
- FortiAnalyzer
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi sätter stort värde på att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Emma Idman på tfn: 0734-159352 eller emma.idman@centric.eu.


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Dela detta jobb

Logga
Nätverkstekniker

Centric Professionals AB