itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Nätverkstekniker för uppdrag i Skåne

Företag Gigstep
Ort
Utgår

2022-11-30

Ansök nu

Nätverkstekniker för uppdrag i Skåne

Vi söker dig som brinner för att leverera de bästa lösningarna till slutkund! Som nätverkstekniker varierar dina arbetsuppgifter beroende på det specifika uppdraget. Arbetsuppgifter kan inkludera såväl servicedesk-relaterat arbete, till uppdrag ute på plats hos slutkund. Vad brinner du för? Som nätverkstekniker arbetar du för att leverera en effektiv IT-miljö för slutkunds räkning. Detta inkluderar antingen support för existerande miljöer, eller deltagande i planering, uppsättande och konfiguration av nätverksinfrastruktur hos kund. Oavsett är din roll självständig och omväxlande, där du får möjlighet att leverera och/eller supportera innovativa och marknadsledande IT-lösningar till slutkunder.

Som nätverksstjärnan kommer din grej vara kompetens inom routing, LAN, WLAN och brandväggar. Främst Cisco, men även andra välkända leverantörer. Självklart tillkommer arbetsuppgifter med andra tekniker och utmaningar!

Du ska helst ha minst 3 års erfarenhet från liknande roller, men vi är öppna för förslag. Sök ändå! Dock är det ett krav att du arbetat med Cisco-lösningar tidigare och mot medelstora till större nät. Du behöver ha CCNA Routing & Switching eller motsvarande.

Trivs du bäst i självständiga roller där du får stort utrymme att styra ditt arbete? Om det är sant, och du dessutom gillar kundkontakt, är social och kommunikativ – då kommer detta bli toppen. Notera att rollen kräver att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Välkommen med din ansökan! 

Dela detta jobb

logo
Nätverkstekniker för uppdrag i Skåne

Gigstep