itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Nätverkstekniker med erfarenhet av Cisco

Företag Gigstep
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-17

Ansök nu

Nätverkstekniker med erfarenhet av Cisco

Företaget vi letar nätverkstekniker till står just nu inför en mycket intressant resa framåt där de söker efter dedikerade nätverkstekniker och nätverksingenjörer! Deras team arbetar bland annat med moderna satsningar inom kommunal IT-verksamhet och just där behövs din kompetens! Som medarbetare i ett av Networking-teamen får möjlighet att vara expert tillsammans med engagerade kollegor som brinner för sitt jobb! Du har möjligheten att inspirera människor därute och din roll i det arbetet är otroligt viktigt!

Vi tror att du idag antingen arbetar som nätverksingenjör eller nätverkstekniker och vill ta nästa steg i karriären, alternativt att du är intresserad av att få lära dig allt kring det. Du behärskar svenska och engelska flytande.

Som nätverkstekniker varierar dina arbetsuppgifter beroende på det specifika uppdraget. Som nätverkstekniker arbetar du för att leverera en effektiv IT-miljö för slutkunds räkning. Detta inkluderar antingen support för existerande miljöer, eller deltagande i planering, uppsättande och konfiguration av nätverksinfrastruktur hos kund. Oavsett är din roll självständig och omväxlande, där du får möjlighet att leverera och/eller supportera innovativa och marknadsledande IT-lösningar till slutkunder.

Vi söker dig som har kompetens inom:

- Routing, LAN, WLAN och brandväggar (främst Cisco, men även andra välkända leverantörer förekommer).
- IP/VPN
- CCNA/CCNP
- Routing/Switching

Du ska helst ha 1-3 års erfarenhet från liknande roll, men vi är öppna för förslag. Sök ändå!

Trivs du bäst i självständiga roller där du får stort utrymme att styra ditt arbete? Om det är sant, och du dessutom gillar kundkontakt, är social och kommunikativ – då kommer detta bli toppen. Notera att rollen kräver att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logo
Nätverkstekniker med erfarenhet av Cisco

Gigstep