itjobb.se

Nätverkstekniker med huvudansvar för global verksamhet

Ansök nu

Nätverkstekniker med huvudansvar för global verksamhet

Nu söker vi dig som är riktigt skicklig nätverkstekniker och är beredd att ta huvudansvaret i ett globalt företag. Är du en fena på LAN/WAN och har lång erfarenhet av Cisco-produkter?

Nynas är marknadsledande inom sina affärsområden och det finns en kraftfull verksamhetsplan och finansiering för fortsatta framgångar på marknaden. Det kommer att finnas mycket spännande utveckling att ta tag i. Det här är en fantastisk möjlighet och tidpunkt att komma till oss.

Om rollen:

Som nätverkstekniker är du en nyckelspelare i leveransen av tekniska infrastruktur avseende LAN / WAN i vår hybrid-miljö. Du kommer att tillhöra gruppen Infrastructure & Operations på cirka 15 personer. Där har vi gemensamma mål som du är med och prioriterar för att på bästa sätt leverera de tjänster och service som affären behöver. Du kommer att samarbeta med teamet och ha flera kontaktytor internt och externt, både med leverantörer, teamet och affärsverksamheten.

Du har huvudansvaret för att allt fungerar tillsammans med vår säkerhetsansvariga och kommer att vara den som konfigurerar Cisco-switchar, routrar, wifi.

Vi finns i 45 länder och det är upp emot 1500 switchar så du ansvarar för driften både på vårt huvudkontor i Stockholm och våra utländska sajter.

Du har dialog med våra leverantörer för att se till att Nynas håller sig i framkant av tekniken. För närvarande håller vi på att gå över till SD-WAN.

Vem passar för rollen?

För att lyckas och trivas i den här rollen tror vi att du är trygg och skicklig i din tekniska kompetens och gillar att vara i frontlinjen, där det kan hetta till ibland. I och med din erfarenhet har du inga problem med att lösa en konfigurering eller felsökning med fullt fokus så det blir rätt.

Du har lång erfarenhet (+5 år) av att arbeta med Cisco-teknik, datacenter, LAN/WAN och har ett eget driv att vara påläst och uppdaterad. Vi ser gärna att du är certifierad inom Cisco, CCNP och har en eftergymnasial utbildning inom nätverk och IT.

Du har god förmåga att kommunicera och interagera med både IT och verksamhet. Som person är du är resultatdriven, positiv och lösningsorienterad.

Det är meriterande och en stor fördel om du har erfarenhet att arbeta i ett globalt företag.

Svenska och engelska flytande i tal och skrift är nödvändigt.

Du lockas av att komma till ett marknadsledande globalt företag och ta ansvar för nätverk och teknik.

Vad får du av oss – Att arbeta på Nynas

Att komma till IT-avdelningen på Nynas innebär att du kommer till en arbetsplats där det finns ett genuint engagemang och en positiv stämning och teamkänsla. Vi har korta beslutsvägar och det är nära till ledningen.

På vårt huvudkontor i Stockholm ansvarar vi för hela företags infrastruktur globalt, vilket innebär att vi ligger i framkant inom teknik. Du får stora möjligheter att ta ansvar och utvecklas inom dina tekniska kompetenser.

Vår grundsyn är att vi alla ska jobba efter våra kärnvärden Dedication, Cooperation och Proactivity.

Vi har kollektivavtal och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag, rikskort för luncher, grupplivförsäkring, friskvårdsförsäkring. Vårt huvudkontor ligger i Johanneshov, 5-10 min promenad från Gullmarsplan / Globenområdet.

På nynas.com kan du läsa mer om vår verksamhet och om hur det är att arbeta hos oss.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Nynäs med House of Skills. Tveka inte att ansöka redan idag då urval sker löpande. Vid frågor eller funderingar kring tjänsten, vänligen kontakta mig som ansvarar för rekryteringen: malin@houseofskills.se

Dela detta jobb

Nätverkstekniker med huvudansvar för global verksamhet

House of Skills