itjobb.se

Nätverkstekniker! Se hit.

Företag Human IT
Ort
Utgår

2019-05-25

Ansök nu

Nätverkstekniker! Se hit.

Arbetar du idag med nätverk och letar efter nya utmaningar? Intresserad av att arbeta som konsult med varierande uppdrag? Då har vi ditt nya jobb! 
 
Att jobba hos oss

På Human IT sätter vi våra anställda i fokus. Vi vill växa tillsammans och värdesätter engagemang och ambition. För oss är det därför viktigt att du får chansen att vara med och påverka vägen framåt. I utbyte erbjuder vi en chans till kompetens- och karriärutveckling genom varierande och utmanande uppdrag, tillgång till utbildningar och vårt eget nätverk av kunniga konsulter. Hos oss arbetar du i en platt organisation där vi tillsammans skapar en miljö med högt i tak och utrymme för personlig och teknisk utveckling.

Vår ledstjärna i rekryteringen är att anställa dem vi tror på och det skapar ett driv för oss att träffa våra konsulter genom olika aktiviteter på eller utanför kontoret, med socialt eller kompetensutvecklande fokus.


Vad söker vi?

Vi söker flera nätverkstekniker till ett utmanande uppdrag hos en kund som genomför en förändring av sin nätverksinfrastruktur. Du kommer att arbeta i en stor nätverksmiljö. 

I syfte att stödja kundens verksamhet i den dagliga driften kommer ett mindre team av nätverkstekniker att bildas. 

Vi söker efter personer som gillar att migrera, uppgradera, planera samt konfigurera routrar och switchar. Du har ett stort intresse för installation, test samt felsökning av befintlig och ny nätverksutrustning.  

Rollbeskrivning

Du kommer att arbeta som konsult ute hos vår kund i rollen som nätverkstekniker. 

Arbetsuppgifterna består bland annat av att konfigurera nya acess-switchar och stacka switcharna. Du och ditt team kommer även hjälpa till och backa upp i den dagliga driften. 

Efter utfört uppdrag kommer du arbeta hos olika kunder och med varierande arbetsuppgifter. Våra nätverksuppdrag är oftast komplexa och varar under en längre tid.   

Du som söker

Du som söker rollen som nätverkstekniker hos oss har gått en relevant utbildning med nätverksinriktning och har ett stort intresse för teknik. Som person trivs du att ta mycket eget ansvar och du har en stor egen drivkraft. 

För att passa in i konsultrollen är det även viktigt att du kan ta egna initiativ, arbeta bra i grupp och att du har en positiv inställning. 

Förutom basic networking så är det bra om du är bekant med följande:

  • VSS (Virtual Switching System)
  • BGP
  • Infoblox
  • MPLS
  • Har bred kunskap om routingprotokoll, brandväggar och nätverkssäkerhet
  • Meriterande om du innehar certifiering som CCNA eller CCNP
  • Har mycket god kommunikationsförmåga på engelska och har grundläggande kunskaper i svenska.

Övrigt

Anställningsvillkor: Tillsvidareanställning med fast månadslön. Vi tillämpar sex månaders provanställning, inklusive förmåner.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid. 

Plats: Stockholm.

Ansökan:
Låter uppdraget intressant? Skicka in din ansökan till oss på Human IT! 

Vi rekryterar löpande så se till att ansöka snarast möjligt! För att ansöka skickar du in ditt CV till oss. Länka gärna din LinkedIn-profil om du har någon!

Skicka din ansökan innehållandes ett CV eller Linkedinlänk till:

Martina Löfstedt 
Competence Manager, Human IT
martina.lofstedt@humanit.se 
Mob 076-3118163

eller

Helena Lindholm Consultant, Human IT
helena.lindholm@humanit.se  

Eller ansök nedan!

Om oss

Human IT är ett konsultbolag som erbjuder IT-konsulttjänster, lösningar och åtaganden till stora och medelstora företag i Norden. Human IT är specialiserade på Applikation, Infrastruktur, Cloud och Business Consulting. Vår verksamhet består totalt av ca 120 medarbetare i Stockholm, Göteborg och Malmö. 

Dela detta jobb

Nätverkstekniker! Se hit.

Human IT