itjobb.se

Jobbar du som nätverkstekniker? Tavana söker nu efter nästa stjärna för kunds räkning. Vi söker dig som har erfarenhet utav nätverk och längtar efter kompetensutveckling samt ett nytt spännande jobb.

ARBETSUPPGIFTER?

Som nätverkstekniker arbetar du med att förvalta och utveckla komplexa nätverksmiljöer. I rollen arbetar du tillsammans med kollegor för att leverera förstklassiga IT-lösningar. Du arbetar med flera aktiviteter/projekt samtidigt, vilket ställer krav på din förmåga att prioritera, koordinera samt utföra dina uppgifter med god struktur. Som ansvarig över området är det din uppgift att hantera olika förfrågningar från olika delar inom organisationen och bemöta de krav som ställs. Du agerar även rådgivare och teknisk expert för dina specialistområden.

VEM SÖKER VI?

Vi söker dig som motiveras av ett helhetsansvar och som trivs i en ansvarsfull roll där du får skapa förutsättningar för hållbar IT-miljö. Hos våra kunder erbjuds du möjligheten att arbeta med komplexa nätverksmiljöer samtidigt som du bidrar till svenska bolags fortsatta tillväxt på den internationella arenan.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

  • Minst fem års erfarenhet av större TCP/IP-baserade (W)LAN/WAN

  • God förmåga att hantera routing/switching och (W)LAN-tjänster

  • Vana att hantera nätverksprodukter från Cisco för Switch/Routing så som Cisco ISE, Cisco ASA, Blue Coat

  • Erfarenhet av att arbeta med protokoll och tjänster som: IP, TCP, WAN, LAN, BGP, QoS, OSPF, HSRP, IPSEC, MPLS, VRF, DNS, DHCP

  • Uttrycker dig obehindrat i tal och skrift på svenska såväl som på engelska

Meriterande:

  • Certifieringar inom Cisco

  • Erfarenhet av att arbeta inom organisationer med tydliga säkerhetskrav

Som person är du initiativtagande med en fallenhet för att upprätthålla en god struktur i ditt arbete. Kvalitet är viktigt för dig och med stor ansvarskänsla och noggrannhet tar du dig an dina uppgifter. Du har en genuin förståelse för IT och med pedagogisk förmåga kan du involvera kollegor på ett professionellt sätt. Du är utåtriktad och van att ha många kontaktytor samtidigt som du stärker dessa samarbeten genom din kommunikativa förmåga.

VILKA ÄR VI PÅ TAVANA?

På Tavana strävar vi ständigt efter att hjälpa våra kunder och konsulter att bli framgångsrika. Som anställd är du vår högsta prioritet och när du behöver oss kommer vi att vara där för dig. Vi tar dig under våra vingar och ser till att du har de verktyg samt stöd som du behöver för att lyckas. Dina synpunkter värdesätts och för att hålla oss i framkant är du aktiv i Tavanas affärsutveckling och tillsammans skapar vi erbjudanden till marknaden.

Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Som konsult omfattas du av kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård, friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För oss är det viktigt att vår personal är välmående och vi samordnar därför roliga aktiviteter tillsammans minst en gång varje månad.

Tavana levererar en bred bas av tjänster och kompetenser inom IT/Teknik-konsult- och specialistmarknaden. Vår verksamhet har sin grund i våra värderingar och våra tjänster präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet. Våra medarbetare levererar en bättre IT-upplevelse till våra kunders verksamheter i över 73 länder med deras 360 000 medarbetare.

Det ska vara enkelt att jobba med oss. Långsiktighet i relationer är en av våra styrkor, liksom hög servicekänsla och kvalitetssäkring i alla led.

LÅTER DET INTRESSANT?

Då välkomnar vi dig att ansöka till oss så snart som möjligt då vi hanterar ansökningar löpande.

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Nätverkstekniker sökes till spännande tjänst!

Företag Tavana IT AB
Ort
Utgår

2019-08-14

Ansök nu

Dela detta jobb