itjobb.se

Älskar du att jobba med tekniska utmaningar inom den digitala världen och vill jobba som rådgivare till företag som står inför digitala transformeringar med den senaste molnteknikerna? Då har Cybercom rollen för dig då vi har många spännande digitaliserings- och cloudprojekt hos våra kunder!

Vad vi ska åstadkomma

Cybercom blev nyligen vald som Nordisk partner till Microsoft för att bl.a. jobba med Microsofts molntjänster inom Azure och IoT. I samband med att fler saker kopplas upp kommer behovet på marknaden att öka kraftigt och vi ser tillsammans med Microsoft stora möjligheter att snabbt växa inom det affärsområdet, både nationellt och internationellt. Du kommer att få delta i våran stora molnsatsning och tillsammans med vårt kompetenta team skapa förutsättningar för våra kunder att nå nästa nivå t.ex inom Digital transformation.

Du har:

Några års erfarenhet av .NET
Behärskar svenska i såväl tal som skrift
Erfarenhet av Microsofts klienter
Meriterande:

Azure eller andra molnlösningar
Fullstack
Microsoft TFS, Git

Vi är redan där och tar plats - är du redo att hoppa på du med?

Vi söker dig som är driven, innovativ och som antingen är ganska ny på arbetsmarknaden eller dig som har jobbat några år och vill ta en mer ledande position. Du kommer att få vara med och utveckla våra tjänster och leverera inom våra erbjudanden kring Azure. Vi räknar med att du har en stor passion för molntjänster och Digital transformation, har intresse av avancerad mjukvaruutveckling och förstår vikten med att hela tiden blicka framåt och hjälpa våra kunder att förbättra sina affärer.

Vad vi ger dig

Tillsammans med Microsoft ser vi till att du blir certifierad inom Azure och dess olika tjänster samt att du har chansen att få delta på Microsofts interna Azure arkitektutbildning i USA!

Vårt team satsar på utveckling med ett stort fokus på intern kunskapsspridning och att skapa en god laganda. Vi är passionerade för teknik och har ett tryggt nätverk med stora kunder.

Har du frågor gällande vårt Microsoftteam så är du varmt välkommen att höra av dig till Andreas.Hedenlind@cybercom.com.

Ansökningar hanteras löpande så vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så fort som möjligt!

.NET developer

Ort
Utgår

2019-02-02

Ansök nu

Dela detta jobb