itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

.NET FULLSTACKUTVECKLARE TILL LÖF

Ansök nu

.NET FULLSTACKUTVECKLARE TILL LÖF

 logo

Vill du arbeta med fokus på nyutveckling? Vill du arbeta med den senaste tekniken tillsammans med erfarna kollegor i en värderingsstyrd organisation som bryr sig om sina anställda? Vill du ha ett flexibelt arbetsupplägg och sitta i moderna lokaler centralt placerat i Stockholm? Då tror vi att du är rätt person för oss. Välkommen med din ansökan!

Löf (Löf regionernas ömsesidiga försäkringsbolag är inte vilket försäkringsbolag som helst. Vi försäkrar och förebygger skador i sjukvården och du som utvecklare kommer att bidra till en viktig samhällstjänst.

Om tjänsten

I din roll som .NET Fullstackutvecklare på Löf kommer du att bidra till fortsatt digitalisering av våra tjänster. Tjänsten kommer inledningsvis att fokusera på nyutveckling av en portal för inlämning av uppgifter/dokument från vården. Som .NET Fullstackutvecklare ansvarar du för utveckling av frontend- och backendlager och du har ett tätt samarbete med erfarna kollegor inom utvecklingsenheten samt inom skadeverksamheten. Du ingår i utvecklingsenheten på Löf och rapporterar direkt till chef för IT utveckling.

Om dig som medarbetare

För att lyckas som .NET Fullstackutvecklare tror vi att du är analytisk och har en god helhetssyn. För att trivas i rollen är du nyfiken samt kreativ och lösningsorienterad. Vi tror vidare att du trivs bra med att arbeta mot deadlines och har ett strukturerat och effektivt arbetssätt. På Löf pågar det just nu mycket utveckling och det är därför viktigt att du har en förmåga att skifta fokus när det behövs.

Dina erfarenheter

Vi söker dig som har IT-utbildning från systemvetarlinje, relevant KY-utbildning eller liknande.

  • du har några års erfarenhet av webbutveckling i Microsoftmiljö, såväl frontend som backend.

  • du har erfarenhet av C#, .NET Framework och SQL samt kompetens inom antingen .Net Core, Entity framework eller MVC.

Meriterande med erfarenhet av:

  • agilt arbetssätt såsom SCRUM

  • automatiserade tester

  • försäkringsbranschen och utveckling av ärendehanteringssystem

  • JavaScript, Less/CSS, Git, Containers, Bootstrap, Razor och Blazor

Inte vilket jobb som helst

På Löf arbetar vi mål- och värderingsstyrt. Våra värdeord, Aktiv, Effektiv, Respektfull, och Professionell, genomsyrar vårt sätt att arbeta.

Precis som vi bryr oss om våra kunder, bryr vi oss om våra medarbetare och vill ge dig som .NET Fullstackutvecklare förutsättningar för att utvecklas och göra ett så bra jobb som möjligt. Vi erbjuder en god företagskultur, ett omfattande kompetensutvecklingsprogram, breda hälso- och personalvårdsinsatser och nära samverkan med dina kollegor. Vi har också valt att ha ett flexibelt arbetsupplägg och vår arbetsplats finns i moderna lokaler centralt placerat i Stockholm.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Löf med Experis IT. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Carina Eyoma, carina.Eyoma@se.experis.com, 08-50885904.

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med din ansökan!

Om oss

Löf är det ledande försäkringsbolaget inom patientskador. Vårt uppdrag är att utreda och lämna ersättningen till patienter som skadas i vården, samt bidra till att antalet vårdrelaterade skador minskar. Vår arbetsplats ligger på Södermalm i Stockholm och tillsammans är vi cirka 190 medarbetare som jobbar med försäkring, skadereglering och patientsäkerhet.

Mer information om Löf hittar du på www.lof.se

 

Dela detta jobb

.NET FULLSTACKUTVECKLARE TILL LÖF

Experis AB