itjobb.se

.NET utvecklare

Företag Modis Sweden AB
Ort
Utgår

2019-05-25

Ansök nu

.NET utvecklare

Nu söker vi en .NET utvecklare som vill jobba i en agil verksamhet med en hel del kompetensutveckling!

Kunden arbetar mot olika klienter inom alla slags verksamhetsområden och bygger både små och stora digitala plattformslösningar. Du kommer att jobba med ett gott gäng där alla delar med sig av sin kunskap. Varje person får även tillfälle och tid att utveckla något nytt som kan vara gynnsamt för företaget på något vis. Allt för att uppmuntra till en kreativ och rolig arbetsplats där alla får vara med! Kunden bygger även avancerade internlösningar för många klienter. Kunden utvecklar nya produkter och ligger därför ofta i framkant när det gäller teknik.

Efter att klienten har godkänt designförslagen för applikationen, programmerar och testas produkten och kodgranskas. Detta bidrar till en agil projektledning där klienten är med steg för steg och blir därför nöjd.

Du kommer att få arbeta i ett team av projektledare, seniora systemutvecklare och frontend-utvecklare. Teamet jobbar nära kunder i projekt samt med externa utveckling och designpartners.

Teknik

Kunden jobbar mycket i Microsoftmiljöer som .NET och C# samt Microsoft Azure. Vi vill därför att du är erfaren inom dessa tekniker.

Har du erfarenet/kunskap inom ElasticSearch, SQL eller databaser är det meriterande men dock inget krav.

Arbetsmetod

Kod -> Byggserver -> Deploy server -> Azure hosting

Modis levererar en bred bas av tjänster och kompetenser inom IT/Teknik-konsult- och specialistmarknaden. Vår verksamhet har sin grund i våra värderingar och våra tjänster präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet. Modis finns representerade i USA, Kanada, Europa med över 100 kontor och med mer än 600 000 kollegor i uppdrag varje dag.

Låter detta intressant?

Sök då in till oss på Modis så snart som möjligt! Vi hanterar ansökningar löpande. Du ansöker via vårat formulär på våran hemsida.

Notera att vi inte tar emot ansökningar via mejl utan du ansöker genom att registrera din profil och bifoga din ansökan via länken nedan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Dela detta jobb

.NET utvecklare

Modis Sweden AB