itjobb.se

.Net-utvecklare

Vi söker dig som vill arbeta som konsult inom .Net!  

Att jobba hos oss
På Human IT sätter vi våra anställda i fokus. Vi vill växa tillsammans och värdesätter engagemang och ambition. För oss är det därför viktigt att du får chansen att vara med och påverka vägen framåt. I utbyte erbjuder vi en chans till kompetens- och karriärutveckling genom varierande och utmanande uppdrag, tillgång till utbildningar och vårt eget nätverk av kunniga konsulter. Vi erbjuder karriärutveckling både inom din roll som konsult och inom bolaget.

Vår ledstjärna i rekryteringen är att anställa dem vi tror på och det skapar ett driv för oss att träffa våra konsulter genom olika aktiviteter på eller utanför kontoret, med socialt eller kompetensutvecklande fokus.

Passar jobbet dig?
Vi välkomnar utvecklare som kan och vill jobba brett såväl de som har fördjupad kunskap inom det som nämns nedan.

Vi söker dig som arbetat inom följande:

- .Net
- C#
- Git
- Entity framework
- T-SQL
- MS SQL server
- .Net core
- Asp .Net
- Docker
- Code reviews
- Security reviews
- Test driven development

Meriterande:
- Software architecture
- Security architecture
- Mentoring
- Team lead
- Threat modeling
- Cloud developement

Vi söker efter dig som har minst 5-års erfarenhet. 

Du drivs av att testa nya saker och trivs med att utmana dina gränser. Hos oss kommer du jobba varierat hos olika kunder, både väl gäller bransch och storlek. Vi välkomnar gärna dig med gedigen erfarenhet som vill jobba som expertstöd i säljprocesser och ta lead i olika projekt, men det är inget krav. 

Övrigt:
Våra uppdrag är på heltid. Vi erbjuder tillsvidareanställning där vi tillämpar sex månaders provanställning, inklusive förmåner. 

Anställningsstart: 
Sker enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan idag!  Vi ser fram emot att få kontakt med dig!  

Human IT arbetar tillsammans med Great Place To Work för att vi skall bli Sveriges bästa arbetsplats. 

gptw_liten.png

Dela detta jobb

.Net-utvecklare

Human IT