itjobb.se

.Net Utvecklare till Carnegie

Är du .Net utvecklare som trivs i en roll där du har möjlighet att påverka och bidra till förändring? Vill du vara med på en spännande digital transformationsresa?  Svarade du ja på dessa frågor? Då kan du vara den person vi söker.

Carnegies övergripande roll är att sammanföra kapital och investeringsmöjligheter. På så sätt bidrar vi till en hållbar ekonomisk utveckling för privatpersoner, företag, institutioner, kapitalmarknad och samhället i stortCarnegie finns i sju länder med cirka 650 medarbetare. Du hittar mer information på: www.carnegie.se

På Carnegies IT-avdelning i Stockholm arbetar idag cirka 60 personer. IT:s uppdrag är att leverera moderna IT-lösningar och professionella tjänster för att stötta företagets kärnverksamhet. Våra utvecklingsteam jobbar enligt Scrum och vi inspireras av SAFe-ramverk i hela vår utvecklingsprocess, från portföljhantering till teamens sprintbacklogg. Personalen på IT är involverade i hela kedjan från idé till färdig produkt.

Vi söker nu en utvecklare för att förstärka vårt Trading Technology Development team. Teamet bygger in-house mjukvara för att på olika sätt skapa bästa möjliga förutsättningar för den värdepappershandel som bedrivs inom banken.
Verktygen sträcker sig från mindre integrations-tjänster till mer avancerade system för beslutstöd och liknande. Gemensamt är att allt bidrar direkt till Carnegies framgång inom trading-området.

Vi har påbörjat en modernisering av den interna arkitekturen, så detta är en chans att vara med och bygga lösningar som öppnar för nya möjligheter för bankens värdepappershandel!

Våra intern-utvecklade system byggs företrädelsevis med C# och .Net core, i nära dialog med de som använder dem i sitt dagliga arbete.

Dina kunskaper & färdigheter

  • Några års erfarenhet av C#, gärna .Net Core

  • Kunskap om React, Python eller C/C++ är meriterande

  • Erfarenhet från finansiell sektor, är meriterande

Vi tror att du är

  • Ansvarsfull och självgående

  • Trivs med att samarbeta i team

  • Lösningsorienterad, initiativrik och älskar systemutveckling

Vi erbjuder dig

Vi ger dig möjligheten att forma Carnegies digitala framtid. Vi är just nu i mitten av en transformation där stort fokus, engagemang och resurser läggs på IT. Hos oss uppmuntras varje medarbetare att förbättra hur vi gör saker, både vad gäller arbetsflöden och tekniker. Vi strävar efter att vara bäst på det vi gör genom att samarbeta med varandra.

Förutom en spännande, dynamisk arbetsplats med professionella kollegor erbjuder Carnegie en rad förmåner som t.ex. friskvårdsbidrag, föräldrapenning, konkurrenskraftig tjänstepension, utbildningar för din personliga utveckling m.m.

Välkommen med Din ansökan!

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Stockholm. Tillträde snarast möjligt.

Sista ansökningsdag är 22 oktober men tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Intervjuer sker löpande.

I den här rekryteringen använder vi oss av tester som en del av urvalsprocessen. Testerna är till för att ge oss en bättre förståelse kring dina förmågor och hur väl din profil matchar rollen. Det är också ett sätt för oss att göra en så objektiv och rättvis urvalsprocess som möjligt.

Ansök via www.carnegie.se/career. Vänligen bifoga CV och personligt brev.

Eventuella frågor om tjänsten besvaras av: Henrik Sinnby, Head of Trading Technology
henrik.sinnby@carnegie.se

Som en professionell aktör värnar Carnegie om mångfald och att ta tillvara människors olika erfarenheter, kunskaper och egenskaper.  Utifrån dessa kan vi skapa en kreativ och utvecklande arbetsmiljö som ökar förutsättningarna att uppnå ett optimalt resultat. En jämställd arbetsplats där olikheter tillvaratas ger en bättre arbetsmiljö och skapar en konkurrensfördel.

 

 

 

Dela detta jobb

.Net Utvecklare till Carnegie

Carnegie Investment Bank AB